Absolute aanrader, zeer snelle en keurig verpakte bezorging!

perfect

alles is perfect verlopen , verder niets op aan te merken je kon alles volgen aangezien er voldoende correspondentie is

Vlotte bestellen, vlotte levering, laagste prijs.

Vlotte bestellen, vlotte levering, laagste prijs.

top snelle service

gewoon de volgende dag in huis yehhh

Goede levering

Zeer te vreden mijn dochter heeft ook besteld daar voor dankbaar

Mooi gevarieerd aanbod Prijs/kwaliteit zeker aantrekkelijk

Spijtig dat ik deze site niet vroeger kende.

Van mijn eerste tot mijn recentste aankoop was alles prima verzorgd. Lage prijzen, snelle bevestiging, vlotte levering en kwaliteit van de producten prima in orde.

zeer goed

vlugge levering breekbaar goed verpakt degelijk materiaal

een vraag: als een bestelling door een stichting wordt gedaan, trekken jullie de btw Dan niet er af? Bij ons zou dat wel van toepassing zijn. Graag hoor Ik van u, Met vriendelijke groet, Mevr C.Cnoops, Stichting Kindertheater De Wijk.

Super !!!

De bestelling was er vlug was super veilig ingepakt, 1 minpunt vond ik toch de opvulling in de doos... mijn bestelling kwam in een enorme doos en meer dan de helft daarvan was opvulling.

Prima, snelle levering

Prima eerste ervaring, product dat ik niet in de winkels kon vinden heb ik hier besteld en de volgende dag ontvangen. Goede ervaring en ga vaker gebruik maken van de Groothandel.

Niet content

Al besteld van begin augustus en nog altijd niet ontvangen en ze laten me niks weten

Had mijn order vlot binnen

De ijsjes zitten muurvast.Poos uit vriezer,voordat ze los komen. Dacht dat het makkelijk zou gaan.

Alles gaat zoals je mag verwachten

Alles gaat zoals het hoort als je besteld

Snel en correct geleverd

Producten snel en correct geleverd. Het waren wel verpakkingen met Oost Europese teksten. Gelukkig kun je tegenwoordig veel Googlen.

Goed en snelle levering

Het is snel en goedkoper

correct en snel geleverd.

correct en snel geleverd

Top service!

Top service!

Uitstekende service

na levering van het verkeerde product meteen kosteloos het juiste product ontvangen.

Uitstekend en snel!

Goedkoop, gemakkelijk en snel geleverd

Super fijne website, goedkope artikelen en levering steeds in orde.

Prima.

Snelle en correcte levering. Leveringskosten aan de hoge kant maar de totaalprijs toch goedkoper dan elders.

Had beter verwacht van sommige producten.

Niet alles even kwaliteitsvol, sommige dingen zijn wel top

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering..

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.