Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snel en netjes onbeschadigd afgeleverd

Goed beschermd ingepakt Snelle levering

Snelle levering. Goede kwaliteit en service

Zeer snel geleverd

Makelijk te bestellen en snel geleverd

Zeergoed topbedrijf ga er meer bestellen

Ik zocht wat verf om gordijnen te verven. Al de verf die ik zag was best wel duur. Maar toen kwam ik bij de groothandel. Nl En zag de zelfde verf zelfde merk en gewicht. Maar voor de helft van de prijs. Ik heb gelijk een voorraad in geslagen. Kortom. Gewoon een topbedrijf en snel met verzenden. Boven de 50€ is het nog gratis ook. En goedverpakt. Zeker de moeite waard om daar tekopen.

Snelle en correcte levering.

Prima.

Ik zocht een bepaalde deodorant en die hadden ze hier gelukkig nog. Besteld en snel geleverd. Top

Snelle, correcte service

Juist het product waarom ik bij Groothandel heb besteld werd niet geleverd.

Alles is wel meteen financiële geregeld, waarvoor mijn dank

Correct

Zeer snel en erg correct

Duidelijke communicatie en snelle levering

Snelle levering, altijd in orde

Alles is Altijd in orde

Corrrect en snel geleverd

Vlotte levering Geen problemen ondervonden

Zeer goed en zou zeggen houden zo Mvg

Snelle levering,vriendelijk. Zeer tevreden

Prima alles goed verlopen

Zeer goede webwinkel snelle verzending

Positief.

Vlotte website om bestellingen te plaatsen. Snelle levering. Scherpe prijzen.

Super !

Snelle en correcte levering en alle producten goed ingepakt !Een tevreden klant !

De eerste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan,maar zeker niet de laatste keer... Hier kan je best wat koopjes doen,snelle levering en een goede service...

Service impeccable, produit conforme à la publicité, felicitations

Voir ci-dessus, parfait

Mijn bestelling werd, keurig verpakt, op het afgesproken tijdstip bezorgd.

gemakkelijk besteld en snel geleverd

snel en makkelijk besteld en nadien correct en snel geleverd

Goedkoopste mondmaskers op de markt en supersnel geleverd

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.