Besteld , een goede kwaliteit van het product . Ze verkopen geen rommel . Snelle levering en eerlijke prijs .

Snelle levering, goed verpakt

Tevreden klant

Beste, ik kan niet anders dan jullie als top te bestempelen. Bij nazicht van jullie mail over ontvangst bestelling zag ik donderdagavond dat er een verkeerde huisnr.ingeslopen was , vrijdagmorgen heb ik dan gebeld en kreeg ik een zeer vriendelijke dame aan de lijn. Na mijn uitleg beloofde deze dat ze ging kijken wat ze nog kon doen. Een half uur later kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden was Met de juiste huisnummer

Vlot

Prima, vlot bezorgd.

Alles verloopt zoals ze af spreken

Snel en betrouwbaar

Voor de tweede keer op rij een vlotte en snelle bestelling van mondmaskers ontvangen. Top!

Perfecte service

Perfecte service

Snelle en correcte levering

Goedkoop en degelijk

Snelle vlotte levering aangenaam om zaken mee te doen tip top inorde

Snel en correct

Ik heb alle goederen de dag na bestelling aan de deur geleverd gekregen.

zeer tevreden

wordt steeds goed gelholpen.

Super snelle service

Tevreden

Snel en correct

Tijdige levering en duidelijke communicatie

Per toeval op site terecht gekomen, prima prijs voor een simpele oplossing

Snel

Levering ging iets anders dan gepland. Moest het ophalen in het dorp. Dat was nu geen ramp hoor.

Correct en snel

levering heel snel correcte levering, voldoet aan de verwachtingen

Uitstekende service

Altijd correct en snel geleverd

Prima service, goede prijzen!

Prima geregeld, vlotte levering, scherpe prijzen!

super service

super service

Snelle levering en product als verwacht!

fantastisch

ik heb al meerdere bestellingen gedaan, altijd zijn deze correct en verzorgd afgeleverd. de dienstverlening verbeteren, ik zou niet weten hoe.

Niets ontvangen!!!

Bericht over vertraging maar niets ontvangen!!

Het kan gewoon niet beter zo correct overal krijg je bericht van ik kom hier zeker terug en super snel geleverd.

heel goed

Super snelle levering, mooie kwaliteit

Hele rappe levering top doe zo verder

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.