Wordt snel gereageerd op mail Probleem snel opgelost

DPD stuurt dat ze ons gemist hebben voor levering pakket

DPD stuurt bericht dat ze ons gemist hebben voor pakket te leveren alhoewel we speciaal zijn thuis gebleven!! Verstaan we niet. Nu moeten we nog zelf pakket ergens gaan ophalen.

Alles ok

Snelle en correcte levering

PRIMA

ZEER SNEL

Perfect vlot snel

Snel gekregen

Alles is goed verlopen. Ik ben content.

Gemakkelijk te bestellen en zeer vriendelijk bij afhaling.

Super.

Super servies en zeer snelle levering .

Al meerdere keren besteld altijd stipt en correct.

Vlugge bediening

Echt vlugge bediening zeker een aanrader zal.zeker nog bestellen

Tevreden klant

Vlot besteld , zeer goede prijs /kwaliteit snelle levering

goede snelle service

steeds staat de bestelling klaar, vriendelijk, goede kwaliteit

Prima mail communicatie. Snelle levering.

Top.

Alles ok

Vlotte en correcte levering.

Alles verliep vlot en correct.

Tevreden klant

Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan en altijd alles snel en correct aangekregen. Ik blijf klant.

Zeer vlot en snelle levering

Top bedrijf

Goeie spullen super snelle levering

Alles naar tevredenheid verlopen

Snelle levering en product is in prima stand ontvangen

Topkwaliteit met snelle levering, ook voor particulieren

Ruime keuze, voor elk wat wils

Snelle levering heel tevreden

perfecte en zeer snelle service

zondagavond besteld en de volgende werkdag al geleverd. topservice en zeer voordelig.

Supere dienstverlening

Ik kreeg een verkeerde bestelling toegestuurd, na één telefoontje werd dit opgelost. Ik kreeg mijn bestelling een paar dagen later met een cadeautje erbij. Het retourticket voor de verkeerde bestelling kreeg ik ook onmiddellijk zodat de verkeerde bestelling terug kon. Dit noem ik een super service, iedereen kan wel eens een fout maken, maar hier werd ze heel snel en goed recht gezet!!Bedankt hiervoor!

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.