perfecte en zeer snelle service

zondagavond besteld en de volgende werkdag al geleverd. topservice en zeer voordelig.

Supere dienstverlening

Ik kreeg een verkeerde bestelling toegestuurd, na één telefoontje werd dit opgelost. Ik kreeg mijn bestelling een paar dagen later met een cadeautje erbij. Het retourticket voor de verkeerde bestelling kreeg ik ook onmiddellijk zodat de verkeerde bestelling terug kon. Dit noem ik een super service, iedereen kan wel eens een fout maken, maar hier werd ze heel snel en goed recht gezet!!Bedankt hiervoor!

Alles perfect verlopen

Snelle bezorging

Het pakket Vapona voedzelmottenvallen (12 stukken) kwam snel aan. Ik hoop dat ze effectief zullen zijn.

Ik heb gekregen wat beloofd werd en een snelle levering.

Zie boven

Heel goede service

Alles was in orde. Heel vlugge bestelling

Altijd dik in orde.

Snelle levering zeer bedankt daarvoor

super service

kort op de bal een bestelling moeten plaatsen ... snel uitgevoerd , verzorgd en netjes . Zeker voor herhaling vatbaar

Altijd goed !!!

Correcte en directe top service, stipte levering, toppers !!!

Snelle levering aan sterke prijzen!

Mondmaskers werden snel geleverd aan heel voordelige prijzen!

snel

snelle service en altijd juist

Een goede eerste ervaring!

Enkel vind ik het jammer dat er zoveel verzendingskosten bijkomen... Vanaf 25 euro zou het toch zonder verzendingskosten mogen... Maar voor de rest heel tevreden, mooi verpakt, verzorgd en goede/correcte levering!

Stipte levering

Veel keuze en stipte levering voor een goede prijs

Perfect en snelle levering

Zeer snelle levering , netjes verpakt !!

heb zelf een verkeerd artikel besteld

Zelfs kleine bestelling razendsnel uitgevoerd.

Kleine bestelling binnen een dag binnen. Top

correct en snel

Vlotte service in een duidelijke webshop.

vandaag besteld morgen afhalen of thuis geleverd

voor 16 uur besteld en de dag erop vanaf 11 uur kunnen afhalen, ze hebben je bestelling mooi klaar liggen en dan spaar je verzendkosten, het is natuurlijk dicht bij mij ik moet niet van ver komen om het te gaan halen. Ze hebben er van alles en de prijzen liggen ook goed

Voordelig en snel

Snelle levering, heel goed verpakt alles, ik ben heel tevreden en zal nog bestellen

Super snelle levering en altijd correct Gewoon top

Super snelle service

Heel snelle levering en verzorgde verzending

Vlugge levering

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.