Snelle service!

Vlot bestellen via website en volgende dag reeds afhalen.

Heel tevreden

Snelle levering en perfecte producten

ok

ok

Super service

Goede service vanuit België. Volgende dag al in huis. Netjes verpakt en wat extraatjes

Vlotte service

Zeer snelle levering en alles netjes verpakt in een stevige doos.

Zeer tevreden!

Wat een snelle service. Hopelijk zitten er in de toekomst geen mondmaskers mee bij. Toch heel blij dat jullie me de leukste en meest comfortabele mondmaskers hebben aangeboden.

Snelle en correcte service. Wel dure verzendkosten

Eerste bestelling bij jullie. Snelle en correcte levering.

Juiste product, snelle levering

Vins het een snelle levering, maar wel dure verzendingskosten,... Deze zou zeker gehalveerd mogen worden

Snelle en correcte levering...

Alles in orde

Levering ok

Zeer snelle en correcte levering

Prima verpakte en duidelijke omschrijving. Spijtig echter dat men bij het afhaaladres, de krantenwinkel in de Jezusstraat, men met moeite en tegenzin het pakketje is gaan zoeken. Na herhaalde vraag van mij ging men uiteindelijk dan toch het pakketje zoeken. Het lag dan nog net achter hen. Zeer onvriendelijke service daar !!

Slecht

Ik had glazen besteld. Spijtig was er maar 1 glas heel U zal moeten kijken voor een oplossing in vervolg van glas

Zeer snelle correcte levering

Uitstekende service, goede kwaliteit voor een lage prijs.

een ster tekort wegens verzending

Perfecte levering en vlot te bestellen maar een nadeel is de verzendingskosten op kleine pakketten. Zo kom je al snel aan de prijs van een andere site om mondmaskers te bestellen. ;-)

Netjes en snel

super

snelle reactie op bericht en prima producten

Gewoon goed!

Snel verzonden, goede communicatie. Ik ben dik tevreden.

Altijd al uitstekend qua service

Heel goed verpakt en correcte levertijd

Professioneel

Goede service en kwaliteit

De bestel site is makkelijk

Het is makkelijk om te bestellen alleen het pakje zou vandaag voor de deur neer gelegd worden en dat is niet gedaan.

Goed produkt

Duidelijk en snel

Duidelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering. Wat wil je nog meer?

snel en goeie prijs/kwaliteit

de levering van de monmaskers verliep snel en de prijs was zeer gunstig

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.