goeie service en kwaliteir

Alles naar wens perfect

Goede service en opvolging dank u

Alles zoals afgesproken.

Bestellen, betalen en dag nadien ophalen. Alles zonder problemen. Fijne en aangename ervaring

Altijd snel en vlot!

Een vlotte website waarbij je gemakkelijk kan bestellen. Het materiaal is goed en is ook snel geleverd!

Nou ben zeer tevreden Het is nog goed koper als hier in limburg

Snel en volgens afspraak

Snelle levering ,gratis verzonden en goed verpakt. Heel tevreden mee .....

altijd correct.

een 10 geef ik nooit!

het was top!

geen enkel probleem , de volgende dag reeds geleverd

Nette klantenservice

Na maar een gedeelte van mijn bestelling geleverd te hebben gekregen, overigens de fout vd vervoerder, contact gezocht met de klantenservice. Hier werd zonder problemen voorgesteld de ontbrekende colli alsnog te verzenden. Bleek achteraf niet nodig door late/verkeerde bezorging van DPD.

Houtskool niet volgens beschrijving zoals in tekst

In omschrijving van de houtskool ranche t staat omschrijving zowel middel als grote stukken En is moeilijker om temperatuur te regelen Blijkt maar weer goedkoop is duurkoop

snelle goede service

snel en goede service

Elke keer ik bestel snelle en prima levering! Kijk al uit om mijn volgende bestelling door te geven

Snelle afhandeling! Prima service

Vlotte levering, kwaliteit niet optimaal

Erg vlotte bestelling en levering. Zwarte mondmaskers zijn uitstekend, de roze zijn van bedenkelijke kwaliteit. Alle elastiekjes knappen van zodra je het masket aandoet, jammer!

Steeds correct en snelle levering

Steeds correct en snelle levering

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Vlotte en snelle bestelling en levering. Aanbevolen!

Vlotte en correcte ,snelle bestelling mooi verpakt. Snelle levering .Toppie.

Vlotte en snelle service!

Volledig in orde!

Een heel goede ervaring

Het pakketje ontvangen na 2 dagen, heel vlugge verzending. Top

Correct

Vlugge levering, altijd zeer tevreden

Supersnelle correcte levering

Toevallig gevonden via een advertentie op Facebook,wat ik normaal gezien niet vertrouw....maar dit maal is het de moeite. Snelle correcte service. Een aanrader.

Goed gedaan met bedankt

Uitstekende service.

Communicatie accuraat, klantvriendelijk en supersnelle levering.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.