Prima !

Correct afgeleverd, zeer goed verpakt.

Prima geregeld

Snel en goed.

Heel tevreden

Hello , ben heel tevreden met alles , snelle levering , goed ingelicht , en inlichtingendiensten via mail uitstekend , dank u

Heel tevreden

De goederen heel verzorgd verpakt. Bestelling altijd in orde

zeer efficiënt, direct antwoorden op berichten, top

uitstekende service, goede kwaliteit product

Heel snelle levering

Snelle levering. Eerlijke prijs.

Mijn eerste ervaring met Bij de Groothandel is 100% positief. Zeer snelle levering. Prima kwaliteit en concurrerende prijs

Tof

Leuke site met veel voordeel !

Zeer snelle en correcte service.

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de producten.

alles perfect verlopen

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en snelle levering

Heel vlotte service en snelle levering

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

Zeer snelle levering + uitstekende producten!

Mondmaskers besteld, competitieve prijzen, goede kwaliteit!

Snelle service, goede prijs

Prima winkel, duidelijke website

Zeer goede informatie en afhandeling en vriendelijke bezorger Nog een prettige dag verder

Zeer snelle en correcte afhandeling .

top

heel goeie service! ik mis wel één ding en dat is de factuur op naam van NV Phimaco,. die had ik bij de bestelling aangevraagd . De pakbon was erbij : 0000040350. Kunnen jullie deze alsnog bezorgen aub? mijn mailadres is : [email protected] of [email protected] laten jullie iets weten aub? alvast dank, Marijke

dikke duim

prijs kwaliteit perfect goede service

Snelle levering, kwaliteit en prijs zijn correct

Ik heb mijn bestelling geplaatst en werd de volgende dag al geleverd. De communicatie verloopt ook uitstekend.

Prettig geholpen!

Werd snel gecheckt of juiste product beschikbaar was. Na bestellen supersnel geleverd!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering. Ook goede tracking van de levering.

Snelle levering, alles tip top

Snelle levering, alles tip top

goede en snelle service

op 2 dagen geleverd.

Cif rvs reiniger besteld werkt redelijk snel geleverd.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.