Erg vlot, 10/10

Gemakkelijk besteld en snel en correct geleverd! Erg tevreden en zeker herhaalbaar.

Niet duur, makkelijke betaling en een super snelle levering

Snelle en correcte service.

Positief

snelle en prima dienstverlening

Bij de Groothandel biedt, naar mijn ervaring, een prima service en een vriendelijke bediening. Ook bij een strubbelende levering-waar deze firma geen schuld treft- hebben zij er alles aan gedaan om alsnog de klant tevreden te stellen. Waarvoor mijn dank.

Verkoop en afhandeling zoals beschreven op de website.

Het was mijn eerste aankoop bij De Groothandel maar die was positief.

Bestelling kwam in 2 keer.

Ik had voor 30 kg besteld. Ik denk dat het daarom in 2 keer kwam. Gelukkig konden we toch nog gewoon bbq en.

Al wat ik reeds bestelde kwam goed aan en producten zijn super. Geen lange wachttijd voor levering.

Zeer tevreden. Snelle en correcte levering. Zeker een aanrader.mvg Hoste Nancy

Prima op tijd geleverd en een goed prijs/kwaliteitverhouding

Heel snelle levering!

Al verschillende keer een bestelling geplaatst en steeds SUPER tevreden!!

Alles prima in orde

Meer dan ok

Snelle afhandeling en levering prima in orde

Alle leveringen zijn in orde en worden snel geleverd

Snelle reactie en bediening

Mijn order was perfect in orde. Was goed te volgen.

Uitstekend zoals altijd!!

Mijn bestelling stond weer netjes klaar! Geholpen door een zeer vriendelijke dame aan de afhaalbalie. Ik heb al meerdere keren besteld. Zeer tevreden!

Snel en correct

Perfect in een woord

Bestelling netjes ingepakt. In de afgesproken tijd geleverd.

Netjes geleverd

Ik heb nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Prima, goede prijs en snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Bestelling was anders dan verwacht.

Naar mijn weten heb ik kaarsen in glas besteld. Wat ik heb ontvangen is kaarsen in een plastic omhulsel. Afwerking is helemaal niet mooi.

Prima service!

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.