Goede prijs helaas niet aĺle kleuren textiel verf in assortiment

Betaalbare kwaliteit

Betrouwbare firma. Levering op afgesproken tijd. Goederen van hoge kwaliteit!

Beste prijs en snelle levering!

Beste / normale prijs voor mondmaskers zoals het hoort en geen woekerprijzen zoals er nu bij vele van geprofiteerd wordt. Snelle levering, alles was op voorraad :-)

bestelling onvolledig

Vorige bestellingen was steeds alles in orde. Helaas zat bij mijn laatste bestelling niet alles bij wat ik bestelde.

Precies gekregen wat ik besteld had

Snelle levering.

Goede ervaring vlot en snel

Vlot besteld en geleverd

Gekregen wat besteld was goed verpakt uiterst tevreden

Mondmaskers zoals beschreven , snelle en correcte dienstverlening met goede follow-up van bestelling, factuur en bezorging. TOP

Alles prima

Correct over de hele lijn

Top!!

snel levering, prima kwaliteit

Positieve ervaring

Zeer snelle levering, duidelijkheid wanner het komt,op de voet volgen

Snelle levering en duidelijke sdite

Ik geef een iets mindere score omdat er in 2 van mijn doosjes 24 ipv 25 mondmaskers zaten. Misschien is dit niet jullie fout maar ik vind toch dat dit niet kan

mijn ervaring is heel goed

mijn ervaring is heel goed alles netjes geleverd en snel

Alles ok !

Prima service, snelle levering (zelfs nu)

Makkelijk te bestellen, snelle en correcte levering.

Top, zeer overzichtelijke website. snelle en correcte levering.

Heel tevreden!

Top-bedrijf, snelle levering van mondmaskers aan een goedkope prijs!

Zéér snelle, correcte levering!

Dik in orde!

Snelle correcte levering

Altijd in orde en snelle levering.

100%

Alleen maar goede ervaring..

prima bedrijf, iedere keer correct afhandeling van bestelling

snelle en corrrecte afhandeling van mijn order. producten zijn tiptop en ook prijs is correct. 1 dag besteld, volgende dag levering.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.