Topservice !

Duidelijke website, goede info na bestelling (ook goed op hoogte van vertraging van levering door sneeuw & ijzel. Ondanks alles toch supersnelle levering !! Ik zeg : op naar de volgende bestelling !

Uitstekend verzorgd

Super gemakkelijk te bestellen en snelle levering

zeer goede service

klantvriendelijk, reageren zeer snel en verzenden de dag erna. Ik ben erg tevreden van mijn aankoop!

jammer eerst betaald met creditcard daarna Ideal. Omdat ik dacht dat ik nog niks besteld had dus nu eigenlijk een beetje dubbel

Zeer tevreden over leveringstermijn als over de producten.

uitstekend product, snelle levering

correcte prijs

Snel en goed.

Snel bezorgd. Kolen moet ik nog stoken.

Alles prima geleverd

Alles prima geleverd

Geen problemen gehad. Bestelling rap ontvangen

Het is een top bedrijf!!

Alle bestellingen die ik heb uitgevoerd zijn zeer snel toegekomen zonder zonder problemen.

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen Groetjes Tony

Snel besteld,snel geleverd

Super snelle en nette levering

Vriendelijk

Ik vind dat ze altijd vriendelijk zijn en ook hebben ze goede kwaliteit

je krijgt wat je vraagt en met een snelle levering

zoals gezegd

Besteld betaald en de volgende werkdag kan men reeds het bestelde product gaan afhalen

Prima kwaliteit en levering

100 percent betrouwbaar

niet duidelijk wat het te betalen bedrag is

Pas als je bij de laatste stap komt( het betalen) zie pas wat echt de kosten zijn.

Is wel ok

Jammer dat er verzendkosten in rekening gebracht worden

Schneller Versand. Top Ware

Alles bestens gelaufen. Schneller Versand und die Ware ist wirklich klasse.

mondmaskers en andere producten

zeer tevreden en snelle levering

Levering was correct maar kwaliteit trekt op niets!

Dankzij COVID-19 zijn wij nu verplicht om mondkapjes te dragen. Dus ik dacht ik bestel 2 dozen bij jullie één blauwe en één zwarte, helaas was dit echt een teleurstelling toen we deze aankregen. De mondkapjes sluiten helemaal niet aan, alsook geen rek aan de oortjes dus daardoor ook veel te groot en je draagt precies een papieren kapje. Echt voor mij pure geld verspilling want met deze dozen kan ik niet veel doen en ben ik alsnog verplicht om nieuwe te gaan kopen.

Kan niet bestellen

kan geen bestelling plaatsen e mail bestaat zogezegd al

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.