Scherpe prijzen, correcte levering

Scherpe prijzen, snelle en correcte levering

Snel en goed

Enigszins verbaasd over de snelle reactie na mijn bestelling werd ook de levering bijzonder snel uitgevoerd. Mijn product was blijkbaar uiterst snel bij de verzendingsfirma en na enkele dagen in mijn bezit. Aangenaam, natuurlijk. Bij een probleem waar ik normaal bestel was ik op zoek naar een alternatief en vond wat ik zocht bij deze firma. Spijtig dat de doos gedeukt was bij levering, aan mijn product was er echter niets te gevolge daarvan.

Mooie aanbiedingen, snelle levering en prima service na verkoop

Prima service na verkoop: chauffeur had pakket niet op aangegeven afhaalpunt geleverd, maar op een ander. Toch kreeg ik een mail dat het pakket klaar voor afhaling was op het gevraagde punt. Uiteindelijk is Bij De Groothandel op zoek gegaan waar het pakket zich dan wel bevond, zeer snelle reactie en oplossing.

Helemaal goed

Gewoon goed

Snel en correcte levering

Prima, snel geleverd

Begrijpelijke website, Makkelijk en snel geleverd.

Ruime keuze, prima prijzen!

positief

mooie prijs, vlotte betaling en goed en vlug geleverd

Snel en accuraat.

Snel en accuraat Binnen de 24 uur in ons bezit. Product zoals omschreven.

Prima en betrouwbaar bedrijf

Gevonden wat ik nodig had voor een uitstekende prijs

bestelde goederen uitstekend

bestelling pikfijn in orde. beloofde dag van bestelling NIEMAND VAN DPD gezien, wel een nota in de brievenbus dat ikzelf mijn bestelling kon afhalen bij een afhaalpunt, service DPD 0.0 gewoon schandalig

Correcte prijs en snelle levering

Goede producten goed ontvangen

Fijne ervaring

correct en snelle levering

correct en snelle levering

We hebben online besteld. Alles perfect

Snel en correct

Snelle juiste afhandeling van bestelling

Aanrader

Prettige en overzichtelijke webshop

De webshop heeft een overzichtelijk assortiment en het aankoopproces kon snel en duidelijk afgerond worden. Ook de verzending ging vlot.

Alles vlot gegaan

Alles ok !

Gewoon super

Vlugge levering Ruikt heel lekker Moet niet veel gebruiken om te wassen

alles correct geleverd en zoals omschreven

alles correct geleverd en zoals omschreven, afmetingen correct, kleur ook

Uitstekende firma!

Mijn eerste ervaring met de groothandel is als volgt: goede prijs, degelijk aanbod en correcte aflevering!

Perfekter Service. Super Verpackung und sehr schneller Versand

Alles perfekt! Service 1A, Kommunikation, Versand, Verpackung. Könnte nicht besser sein! Herzlichen Dank aus Deutschland.

heel goed koop en top produkten en op tijd levering

Heel goed en op tijd levern

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.