Heel tevreden van. Snelle levering en prima producten

Supersnelle levering

Goede overzichtelijke website, goede productomschrijving en snelle verzending, zelfs met de feestdagen. Goede communicatie ook. Top!

Mooie kwaliteits kaarsen en snel geleverd

Mooie kaarsen van goede kwaliteit. Snel en netjes verzonden.

Super goede ervaring

Vlak voor de kerst besteld en werd de volgende dag al bezorgd. Deugdelijk en goed verpakt. Alles in één keer compleet uitgeleverd. Ik ben erg tevreden!

ruime keuze, vlotte aflevering en prijs kwaliteit zijn goed

ruime keuze, vlotte aflevering en prijs kwaliteit zijn goed

zeer tevreden

Het is een goei site. Het is makkelijk om het te bestellen. Maar wat wel iets minder is dat je niet info krijgt over het pakje wnr het toekomt hoe laat. Maar voor de rest super goed! Ik ben tevreden!

Doen wat ze beloven !

Erg tevreden omdat het inderdaad de volgende bezorgd werd en de prijs zeer aantrekkelijk is .

Alles correct en.op tijd geleverd

Na de bestelling kreeg ik snel een bevestiging en factuur en verzendingsgegevens

Prima, snelle en correcte levering

Ik zal hier zeker nog in de toekomst gaan bestellen. Betrouwbaar bedrijf.

snelle correcte levering

Goed en snel geleverd

Sneller geleverd dan was aangegeven en goed verpakt.

perfect

Precies van ik zocht een alpina messenset . Prima prijs kwaliteit.

uitstekende prijzen

Ik was op zoek naar een product dat niet zo gemakkelijk te vinden is in de supermarkten. Groothandel had dit op voorraad en dan nog aan een zeer goeiekope prijs! Levering was de dag na bestelling.

Top service!

Correcte prijzen, goed aanbod & snelle levering.

Wij zijn heel tevreden

Product zoals verwacht

Snel en goed product

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. En een snelle levering en professioneel

Vlotte afhandeling

Snel

Absoluut zwak punt is de bezorging

Als oudere kies je voor bezorging aan huis, maar DPD vertikt dat en rijdt rechtstreeks naar het ophaalpunt. Geen evidentie als je oud bent. Bovendien heb je ervoor betaald. En BDG die reageert als een robot. Voor het overige wel tevreden over het product.

mooi op tijd zoals beloofd.

zeer correcte ervaring. hartelijk dank.

Snelle levering.

Prima levering.

Interessante producten, snel leverbaar en goed verpakt!

De Groothandel heeft producten die niet overal verkrijgbaar zijn, zeer mooie geprijsde artikelen, snel geleverd, goed verpakt en je wordt volledig op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt. ik ben heel blij dat ik De Groothandel gevonden heb! Aanrader.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.