Lekkende producten

Meestal zit een klein product in een veel te grote doos. Maar bij BDG was de doos zodanig klein dat er verscheidene bussen met vloeistoffen lekten door gespannen te zitten. Daardoor waren de boxen met papieren tissues doordrenkt. Niet leuk.

Zondags besteld en dinsdags geleverd. Daarbij een goede kwaliteit houtskool voor de Kamado.

Snelle levering, goede producten

Heel goede ervaring

aan te raden winkel

Zeer verzorgde en snelle levering en eveneens heel interessante aanbiedingen qua prijs

Overzichtelijke website.

Producten zoals omschreven, supersnelle levering naar België.

Snelle levering en goede producten

Een Zeer goede ervaring

Goede Sercice

Netjes afgehandeld

Goede en betrouwbare service

Goedkoper product dan anderen en snel geleverd.

Super snel

Zeer snelle levering en goed verpakt

Ik ben er tevreden over

Jammer dat de navulling verpakking voor particulieren niet verkrijgbaar is want ik heb zakjes voor jaren ver. Gelieve mij op de hoogte te brengen als de navulling wel zou verkrijgbaar zijn

Zeer snelle levering en lage prijs

Zeer snelle levering en lage prijs.

Altijd de goedkoopste

Ik ben altijd blij met de bijdegroothandel altijd op tid verzending altijd de goedkoopste prijzen

Servi rapidement et de bonne qualité

commandé un jour et livré le surlendemain donc service impeccable

Super service aan goede prijs

Overzichtelijke website Heel snelle levering

Netjes en snel

Zeer snel geleverd

Product net als ik verwachte en aan de beste prijs. Zeer tevreden.

Vlotte levering

Heel vlotte en correcte levering

snel geleverd

Product zoals omschreven, perfect dus!

Alles vlot en correct verlopen.

Levering goed gebeurt

Super product en en goed in gepakt voor levering.

Correcte levering

Snelle en correcte levering, dank daarvoor

Snelle levering en goed verpakt!

Tevreden

Goede producten aan degelijke prijs vlotte service tevreden klant

Ik heb het pakket nog niet ontvangen

Ik heb het pakket nog niet ontvangen

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.