Altijd top verzorgde bestellingen en producten

De site is overzichtelijk handig en gebruiksvriendelijk. Versturen naar Nederland is ultrasnel Vandaag besteld is morgen in huis ook voor NL. Er word veel zorg besteed aan het verpakken van de produkten (Ik sla gelijk een grote hoeveelheid in). Producten zijn in verhouding spotgoedkoop. Ook de updates rondom het bezorgen is altijd top verzorgd. Kortom ik zou dit bedrijf tenzeerste aanbevelen

Heel goede service

Bestelling snel en goed geleverd.

Kan beter bij levering

Spijtig dat we het moeten melden , maar de chauffeur belde en toen we open deden reed hij al weg . We hadden te tijd niet om open te doen . Nu moeten we zelf nog om het pakje . Misschien wat wachten!

Geen op- of aanmerkingen, prima service!

Geen op- of aanmerkingen, prima service!

Snel en verzorgd

Snelle verwerking en verzending van de bestelling. Goed verpakt. Zeker een aanrader dit bedrijf.

vlugge levering

alles mooi ingepakt s

Primaennzeeer klantvriendelijk

Mijn ervaring is dat deze firma opkomt voor zijn klanten en zij er niet om hoeven te vragen, ook als er iets niet helemaal gaat zoals het moet gaan, nemen zij het voortouw. Zorgen dat ieder vorm van vertraging enz. op een zeer correcte manier wordt hersteld en zorgen voor een passende oplossing.

Goede ervaring

Bestelling geplaatst volgende dag in huis. Dat is toch prima

Heel goede ervaring. Vlugge en correcte levering.

Vlug en correcte levering.

Spoedig levering. Goed ingepakt.

Levering laat écht op zich wachten...

DPD is niet de meest te vertrouwen leveringskoerier. Gisteren de hele dag melding gehad dat wordt geleverd... Niets dus... Vandaag hetzelfde... Hopelijk toch levering vandaag... Afwachten dus.... Niet bepaald klantvriendelijk, vind ik....

Vlotte afhandeling.

De eerste keer en zeer tevreden.

Fijne produkten

Correct

Altijd correcte levering

Heb nog geen slechte ervaring gehad, enkel maar goede.

Op tijd geleverd in uitstekende staat

Snelle service en correct

Met dank aan Ronny, die snel mijn e-mail beantwoorden op een geleverd stuk dat kapot in de doos zat (gebroken glas). En zorgde voor een snelle reactie en service.. Een heel fijne ervaring als nieuwe klant. De producten waren zoals beschreven. Helemaal tevreden!!

Snelle levering van de producten

Goed en snel geleverd

Uitstekende levering en service

Snelle levering goede service.

Was mijn eerste bestelling en moet zeggen , ben een tevreden klant.

Goed verpakte kaarsen

Een aardig aantal kaarsen besteld, alles was netjes en stootvrij verpakt ! Tevreden. Helaas bezorging door DPD. Ze komen niet op de afgesproken tijd en melden dan dat ze niet hebben kunnen afleveren. Terwijl ik er was en alert was op de deurbel. Hierdoor onnodig lang gewacht op de levering. Is enige minpunt want de webwinkel is goed.

Snelle levering !

Snelle levering ! Spijtig van de verzendkosten ☹️

Product anders dan verwacht

Product voldoet niet aan omschrijving

Prima site, snelle levering! Top

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.