Snelle levering !

Snelle levering ! Spijtig van de verzendkosten ☹️

Product anders dan verwacht

Product voldoet niet aan omschrijving

Prima site, snelle levering! Top

Tevreden

Snelle sevice Goed verpakt Producten voldoen aan verwachting.

Prima producten en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende service

Donderdag besteld en vrijdag geleverd! Top!

Es war alles

Ich bin sehr zufrieden, alles super

Snel, probleemloos geleverd

Snel geleverd.

Zou fijn zijn als ik de lever datum zelf kon kiezen. Dan moet de bezorger niet nodeloos langskomen om voor een gesloten deur te staan. Moest een dag later mijn bestellingen ergens zelf gaan afhalen

Pakje niet ontvangen

Gisteren van DPD mail ontvangen dat er een probleem is met het pakje. Je pakket(ten) met pakketnummer(s) 05328803064844 heeft/hebben helaas vertraging opgelopen. We doen ons uiterste best om je pakket de eerstvolgende werkdag te bezorgen. Van zodra het pakket uit ons warehouse vertrekt, zal je een nieuw bericht ontvangen met een tijdsvenster van 1 uur waarbinnen we je pakket leveren. Ondertussen kan je via de myDPD app of de Track & Trace functie op de website de status van je pakket volgen. Het is helaas niet mogelijk om je pakket zelf af te halen in een DPD-depot. Ben al sings 2/10 aan het thuis zitten omdat op Track & Trace dan al stond dat het pakje onderweg was. Liefst zou ik de mogelijkheid hebben om dit af te halen in een DPD-depot in Leuven.

Snelle verzending, goed verpakt

Prima product, goed verpakt en snel verzonden.

zeer correct en gunstig

Perfect gevonden wat ik zocht én aan een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien correct afgehandeld.

Hele snelle levering

Hele fijne site En wordt heel snel geleverd

Snelle goeie levering

Zeer snelle levering en netjes opp de hoogte gehouden van het leveringsproces

Alles in prima staat

Mooie prijs, snelle levering, goed verpakt

Top prijzen

Veel bespaard op mijn vaste merkproducten

x

x

Uitstekend bedrijf. Netjes verzorgd pakket. Vlotte levering.

alles was top kom zeker nog eens terug

alles zag er keurig uit kom zeker nog eens terug

Goedkoop en rap geleverd

Ik vind mijn vertrouwde en nieuwe producten terug. Vlotte levering en alles is veilig ingepakt.

Heel goed!

Snelle levering, product als omschrijving. Goede prijs!

Razendsnel

Gewoon zoals het hoort.

Snelle en goede levering!

Hele snelle levering

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.