perfect

gemak dient de mens

Zeer tevreden over het product, de prijs en levering !

Heel goede ervaring met dit bedrijf, niets op aan te merken ! Blijf in de toekomst zeker nog klant !

Mijn bestelling is snel geleverd

Heel vlot met aandacht voor het klimaat.

Alles was dik in orde en vooral het gebruik van bewerkt oud karton al vulmateriaal in de doos stelde ik weer op prijs. Zoveel beter dan het gebruikelijke plastic met lucht.

Snel, betrouwbaar.

4 Verschillende artikelen gekocht voor een goede prijs. De artikelen werden in een passende doos snel geleverd bij een afhaalpunt. Een ontdekking dit bedrijf. Aanrader.

Product is precies zoals het op de foto stond Mooie kwaliteit handig

Snelle levering van het artikel

Nog niet ontvangen

Staat geleverd 30-08-2023 maar heb niets ontvangen?

Scherpe prijzen

Producten aan scherpe prijs en snelle levering

Prima en snel

Mijn bestelling ging dezelfde avond op de bus en kwam de volgende dag in goede staat aan. Kortom, goed en snel.

Goeie kwaliteit

Bestelling prima geleverd, mooi binnen het vooropgestelde uur. Kwaliteit van de houtskool is zeer goed, en betaalbaar!

Kopen zonder problemen

Voor je koopt, eerst kijken bij BDG. Niet gevonden, dan elders op zoek.

Niet best

Pakket had steeds vertraging, uiteindelijk door DPD ‘bezorgd. Drie keer. Naar afhaalpunt geweest: niks bezorgd! naar DPD gebeld: bezorgd, ja bij jullie! Graag mijn geld terug, want intussen heb ik de springvormen eldres Morten kloen : ik had ze nodig. Het afhaalpunt melde dat er vaker leveringsproblemen zijn bij DPD In contact met BDG bleek dat de matige levering bij de DPD lag. Er volgde excuses van de BDG en een aanbod direct weer te zenden. Toen liet weten de bestelling echt eerder nodig te hebben gehad en al elders gekocht, werd de zending als 'vreemd' retour geschouwd en zou de betaling geretourneerd worden.

Dat is snel!!!

Bestelling geplaatst en wow, die verzenden heel snel. Alles goed verpakt ..... een dikke 10 !!!

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Kwaliteit van de houtskool is erg goed. Vaste klant al een tijdje daarvoor. Helaas is de pakket bezorger minder goed. Zonder toestemming voor de deur pakket neerzetten en wegrijden.

Zeer snelle levering. Spijtig dat ik geen antwoord kreeg op mijn mail naar het infopunt.

Snel en waar voor je geld

Goed aanbod, goede prijzen, snelle levering. Er zat een foutje in mijn bestelling, maar dit werd onmiddellijk rechtgezet.

Waar naar je geld

Snelle levering van de goederen en goede kwaliteit tegen goede prijzen!

Super snelle levering, goed gecommuniceerd via vervoerder.

Slecht heel slecht komen hun afspraak niet na

Slecht komen hun afspraak niet na heel erg slecht

Snelle en correcte levering Kwaliteits producten

Super goede snelle betrouwbare service

Helemaal top

Zeer goede service

Er ontbraken een aantal producten en had een mail gestuurd hieromtrent.Nalevering werd nog de dag erna gedaan.1 product was niet meer op voorraad en werd terugbetaald.

Snelle levering en top van prijs

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.