Betrouwbaar en top

Voor het eerst een bestelling geplaatst en de afhandeling ging uitstekend

Geleverd zoals beloofd

Mooi spul, niet duur..

kwaliteit voor je geld

Goede service en je krijgt kwaliteit voor je geld. Is echt een aanrader om hier wasmiddel en deodorant te kopen.

Top+++

Producten aan heel voordelige prijzen Snelle verzending en heel goed verpakt Top, absoluut een aanrader ++++

Blij verrast alles liep onwijs soepel

echt een goede ervaring . dit maak ik niet zo vaak mee.

perfekt

Snel en goed

Supervlugge levering.

Heel snelle levering.

Op tijd gebracht

The only store that charge extra for paying with Klarna

I wouldn't order if I would find the items somewhere else. Definitely rude store

Prima product

Goed product voor een goede prijs

Snel geleverd maar verkeerd produkt

Snel geleverd tijdens Pinksteren . Helaas is het een soortgelijk product maar niet het gevraagde .

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

Mijn ervaring is heel goed.

zeer te vreden en super snel geleverd

topi

Perfecte levering, heel vlug en correct.

Mijn bestelling is heel vlug geleverd, alles perfect en heel scherpe prijs.

Prima en snel

Sneller dan ik had verwacht; helemaal super

uitstekend

groot aanbod , eerlijke prijzen en snelle levering

Snelle levering , klant vriendelijk bedankt !

Top!!!

Snelle levering en goed en goedkoop aanbod. Keuze achteraf betalen dus alles prima! Ik ben tevreden!

Gillette gel voor zeer leuke prijs.

Via de site 10 bussen Gillette scheerschuim besteld. Even rekenen, incl. verzendkosten nog steeds 30% goedkoper. Het loont altijd om even goed te googlen. Snel geleverd bij pick up point in mijn dorp.

Goef

Duidelijk site en super snel bezorgen

Heel perfect

Alles super goed verlopen

Snelle verzending en levering!

Vlot

Gekregen wat ik besteld heb goed verpakt en vlot aan huis

Snel, goed verpakt; en goederen zoals beschreven.

Ik was aangenaam verrast, de producten ok, snelle levering.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.