Goed en snel

Krijg wat ik besteld heb prima prijs kwaliteit niveau

mooie aanbiedingen, levering snel en goed verpakt

Was plastic kast

Wij hadden een houten kast verwacht . Niet gezien dat het harde plastic kast was.

Superfijne pannen van Greenpan, voordelig, en snel grleverd

Twee fijne, pfas-vrije wokpannen van Greenpan aangeschaft bij BDG. Deze waren heel voordelig geprijsd en woerdense bezorgd. Blij mee!

Snelle duidelijke levering

Communicatie was mbt het versturen goed. De bestelde artikelen waren bijzonder goed en veilig ingepakt. Erg snel kreeg ik het thuis.

Livraison rapide et produit conforme

Vendeur très fiable.

Snel en accuraat

Perfect!

Zeer tevreden over het artikel dat er precies zo uitziet als op de foto. Netjes verpakt en ook vlot geleverd.

Snelle levering, foutje bij levering snel en correct rechtgezet

Wasverzachter aangekregen, wasmiddel was besteld, foutje snel rechtgezet en juiste product werd direct na geleverd.

lekker snel geleverd

Goed en snel geleverd

Zeker de moeite waard

Heel scherp geprijst. Altijd netjes verpakt.

Goede prijs

zee tevreden

heel tevreden met mijn aankoop goede prijs en snelle levering zeker een aanrader

zeer tevreden

zeer tevreden mijn bestelling werd de dag nadien al geleverd is zeker een +punt.

Supersnelle levering

Goede producten de dag erna geleverd top

super

altijd tevreden

Over het algemeen positief

Positief: Groot aanbod, voordelig, eenvoudig te bestellen, regelmatige updates over je bestelde producten. Negatief: verpakking kan beter (dozen zagen er haveloos en broos uit). De bezorgservice die jullie gebruiken is helaas dpd. Heb geen goede ervaringen met dat bedrijf. Krijg altijd een standaard melding dat de bezorging aan huis niet kon plaatsvinden (ook al ben je de hele dag thuis) en dan moet je je bestelling bij een dpd locatie ophalen. Niet handig als je veel producten hebt besteld en zelf geen vervoer hebt. Allemaal veel gedoe dus. Geef mij maar postnl want zij leveren altijd netjes aan huis.

Snelle goede levering

Zeer snelle en goede levering. Goed verpakt.

Werkelijk top

Werkelijk top

Adequaat en duidelijk.

Werd duidelijk geïnformeerd over de bestelling en bezorging.

Producten top, bezorging DPD zozo

Hetgeen ik besteld had helemaal goed. Prijzen die De Groothandel hanteert zijn scherp. Over de bezorging ben ik minder tevreden. Schrijven bezorging niet gelukt, terwijl ik thuis zit te wachten. Ons adres is nog niet bekend bij Googlemasps, maar DHL en PostNL weten ons wel te vinden! Dick

super

mijn pakje was er heel snel, goed verpakt, prima in orde

Kattenvoer

Super snel in huis. Zeker aanbevelen.

Snelle Service & Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding

Snelle Service & Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.