Veel producten

Veel verschillende producten voor weinig geld, prima bezorging èn top klantenservice!

vlotte levering, correct volgen via mail, goed verpakt

vlotte levering die je perfect kan volgen via mail, artikel veilig verpakt

Zeer goede ervaring.

Alles correct afgehandeld, Top!!

Alles was dik in orde meer moet dat niet zijn.

Ja het was mijn eerste keer dat ik bij jullie iets bestelde. En alles is verlopen gelijk het moest zijn ga in de toekomst nog wel eens iets bestellen. Doe zo verder zou ik zeggen.

Geweldig!

Zeer goede en snelle service !!

bestellen was moeilijk voor mij.

Voor mij was het heel moeilijk om de producten te vinden. Wat ik wilde bestellen kwam voorbij maar voor ik het aan kon klikken was het weg en kon het daarna niet meer vinden. vorige bestelling was product goed!!

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Zeer snel geleverd en een top product

mooi op tijd

duidelijke omschrijving over op ander adres afgeleverd wegens opgebroken weg

Goed bedrijf

Goed en snel geleverd

Mooie kwaliteit badmatten

Snel, correct en goedkoop

Niets op aan te merken… voor herhaling vatbaar

TOP

Snelle levering, goede koop kortom correct. Zeer tevreden!

Duidelijke en eerlijke informatie en prijzen

Gemakkelijke eenvoudige website

Snelle levering en mooie acties

Top!!!

Zeer tevreden gebruiker

Kom zeker nog terugç

uitstekend

Goede service, goede verpakking, snelle bezorging. Geen problemen met de betaling

Vlotte en vlugge service top!

ik ben echt tevreden met een heel snelle levering.

Goede bedrijf snel geleverd

Afhandeling en verzending prima in orde

Vlotteen correcte afhandeling van mijn bestelling

Topi

Snelle goede levering

Goede ervaring

Super goede service en kwaliteit!!

Tout fut bien organisé, merci

Rien à redire

Meillers prix pour bougies

Grand choix, emballage extrêmement professionnel, livraison ultra-rapide, prix imbattables, les seuls qui autorisent à faire un assortiment de Bolsius à la pièce à des pris aussi bas.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.