Helaas nog niks ontvangen

Helaas heb ik nog niks ontvangen en zit ik nog steeds op mijn pakket te wachten

Bestelling gedaan en de dag erna al geleverd. Ik woon op 1 van de eilanden en meestal neemt dat wat extra dagen in beslag.

Snel en netjes

Snel verstuurd en keurig ingepakt.

Helemaal top

Ondanks de feestdagen een snelle levering en alles weer goed verpakt…. Super….

Niet best

Is niet zo best omdat het product niet werkt zoals het moet en ik het per omgaande retour wenst te sturen. Het formulier is opgevraagd op de manier zoals dat op de site staat vermeld.

Snelle afhandeling en snelle bezorging

Alles ging naar wens

snel,snel,snel

Netjes verzorgd en snel geleverd!

Zeer blij met mijn online aankoop!

Fijn betrouwbaar en snel bedrijf

Fijn betrouwbaar bedrijf die snel levert

Snelle levering.

Snelle service,alles was in perfecte staat geleverd

Goede communicatie en goed verpakt.

Helemaal geweldig

Besteld zelfde dag verwerkt en de volgende dag in huis helemaal top!!!! Zeker een aanrader voor iedereen

Snelle verzending, duidelijke website en goedkope prijs voor de artikels

Snelle verzending, duidelijke website en goedkope prijs voor de artikels

Makkelijk bestelproces en snelle levering. Precies wat je van een webwinkel verwacht. Ook belangrijk is dat de producten beschikbaar waren en niet uitverkocht zoals bij veel andere winkels het geval is met dit product.

Snelle levering!

Duidelijke site, en alles correct afgehandeld

Snelle levering en een zeer goede prijs.

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik betaalde een zeer goede prijs.

Zeer snelle vlotte service .Goed verpakt en heel goeie prijzen

----

geweldig

alles is altijd lijk het voorgesteld word perfect!

Zeer snelle vlotte service .Goed verpakt en heel goeie prijzen

Goede levering!! Bedankt!!

Goede service , prijs kwaliteit goed

Goede bereikbaarheid en bij vragen zeer behulpzaam. Goede kwaliteit en alles goed ingepakt

Goede behandeling

Goede behandeling door iedereen

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.