een "hier eerst even kijken" reflex die elke keer weer opbrengt

Wanneer ik op zoek ben naar dagdagelijkse artikelen probeer ik er een gewoonte van te maken om eerst even jullie website te bezoeken. Een groot assortiment aan zeer interessante prijzen. Het pakket wordt bijzonder vlug geleverd en is keer op keer pico bello in orde.

een "hier eerst even kijken" reflex die elke keer weer opbrengt

Super snel

Leuke aanbieding en de dag erna al bezorgd, dat is supersnel

Super snel

Leuke aanbieding en de dag erna al bezorgd, dat is supersnel

Diverse producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Dit is niet de eerste keer dat ik bij "Bij de Groothandel" bestel. Ik ben blij met mijn aankopen tegen concurrerende prijzen. Dit platform is zeer interessant, vooral in deze moeilijke tijden. Mijn bestellingen kwamen in perfecte staat en in zeer korte tijd aan. Bedankt Bij van Groothandel !

Diverse producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Slechte klantenservice

Geen tijd hiervoor.

Perfect!

Perfecte levering! Stipt!

Snel geregeld voor een prima prijs.

Snel geregeld voor een prima prijs

Met veel zorg verpakt

Snelle levering, doppen van de shampoos waren dichtgeplakt om.lekken te vermijden. Top!

Met veel zorg verpakt

Zeer tevreden, vlotte bestelling en levering

Goed geregeld

Ik had mijn pakje super snel

Top levering goede prijs

zeer tevreden

zeer tevreden bestelling duurde niet lang en werd bezorgd netjes

De bestelling was snel en perfect geleverd.

Niet tevreden met de afhandeling

Dpd levert pakket niet en zegt bij de buren. Geen enkele buur heeft het. Dan moet ik een formulier invullen ( met alle nrs. En grgevens) veel te omslachtig voor iets waar je niks voor kan. Dag later stond pakketje gewoon op de stoep. Hierop gaan jullie grlemasl niet in. Een leverancier due de pakketjes op de stoep zet? Hallo? In deze buurt had had ook weg kunnen zijn. Bij jullie dex1e keer besteld, maar tevens de laatste. Omdat jullie met een slechte leverancier werken en het te moeilijk maakt voor de klant.

Wat ik besteld heb werd netjes en snel geregeld.

Super snelle levering

Super snelle levering

Snelle bezorging, alles is netjes geleverd.

Goedkoper dan in de winkel.

Snelle bezorging, alles is netjes geleverd.

Goedkoper dan in de winkel.

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Serieuze site en concurrerende prijzen

Dit is niet de eerste keer dat ik bij "Bij de Groothandel" bestel. Ik ben blij met de keuze van de producten en de prijzen. Heel interessant! De verpakking en verzending zijn perfect. Ik beveel deze winkel aan. Hartelijk dank.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.