Spullen prima, bezorgservice afhaalpunt afschuwelijk.

Van de producten zijn de doosjes licht beschadigd, dat vind ik geen probleem, maar zou vermeld moeten zijn. Bij het afhalen moest ik zelf mijn pakketje maar uit een hele hoek met pakketjes zoeken. Na een kwartier kwam een medewerker helpen.

Goed product en vrij snel geleverd in NL

Goed product en best snel geleverd vanuit België.

Vlot en correct

Z b

Good product

Good product and fast delivery Happy with my order

Netjes verpakt, snelle levering

Alles was heel netjes verpakt en alles werd ook snel afgeleverd. We zijn zeer tevreden.

Ik bestel hier nooit meer

Dit bedrijf koos voor bezorgdienst DPD. Die mijn pakket zei te hebben afgeleverd, maar wat niet klopte. Heel veel gedoe, bij buren aangebeld, heen en weer zitten mailen met het bedrijf. Maar ook bij het foutieve adres waar hij anders zou zijn afgeleverd, was er niks. DPD-chauffeur bleek daardoor ook gefraudeerd te hebben met een handtekening. Twee weken later en heel wat mails, moeite en energie verder werd het pakket nagestuurd. Maar zonder ook maar iets van een pleister voor de moeite aan de kant van de klant. Het werd als goed nieuws gebracht dat DPD de zending zou vergoeden, maar daar heeft alleen het bedrijf wat aan. Het werd mijn probleem gemaakt dat hun gekozen bezorgdienst mijn pakket kwijtraakte. Dat vind ik niet kunnen. Vanwege deze ervaring, met een zure nasmaak, bestel ik hier nooit meer.

Groothandel was uiterst correkt en vlug.

Het probleem zit bij de bezorger. Had 2 bestellingen gedaan op dezelfde dag met een paar uur verschil, eerste pakket is na ene dag toegekomen en op mijn tweede pakket ben ik nog altijd aan het wachten, zou 28 dec bezorgd worden.Nu krijg elke dag van de bezorger een email dat het pakket is toegekomen in hun depot maar wegens drukte het nog even kan duren vooraleer het bij mij kan bezorgd worden. Dus nog even geduld dus. Kan gebeuren.

Top service!

Van a tot z verliep het bestellingsproces soepel.

Goed gedaan! Voor herhaling vatbaar!

Ben tevreden klant!

Naar wens verlopen

Duidelijke site, snelle bezorging.

Zeer tevreden!

super

SUPER SNEL GELEVERD EN VEEL GOEDKOPER DAN ELDERS EN OOK NOG ALLEEN DEZE GEUR HIER VERKRIJGBAAR

Fantastisch! Supersnelle levering en alles in orde

Fantastisch! Supersnelle levering en alles in orde!

Tip...Chek de flessen goed na !! Maar de bestelling op zich was top super top van jullie bedrijf Hier bestel ik zeker weer terug !!

Jammer dat er niet het aantal gewenste product leverbaar was en de verzendkosten er nu bij kwamen maar ben zeer tevreden over het product en snelle levering.

Mijn mailbox werd helemaal vol gespamd met nutteloze berichten. Je order is ontvangen, klaar voor verzending, onderweg, vertraagd,… Soms kreeg ik dubbele berichten van DPD en jullie. Heel verwarrend. Maar het product is veilig en snel aangekomen. Dat is het belangrijkste.

Topper

Bestelling één dag later al ontvangen… Netjes verpakt en makkelijk zelf te vervoeren… De pakketten laten afleveren bij een ophaalpunten. Alles bij elkaar helemaal super…..

5 sterren waard.

Fantastisch, prijs/ kwaliteit. Positief boven alle verwachtingen. Bedankt.

Top aanbieding Philips led bureau lamp.

Was op zoek naar een specifiek product en kwam toevallig bij BDG uit. De aanbieding was heel goed en de afwikkeling evenzo. Snel en keurig geleverd. De Philips lamp is top. Mooi afgewerkt en verstelbaar. Prachtige led technologie met 4 traps verstelbaarheid. Perfect om bij te werken, oa op de computer s’avonds maar ook overdag. Eindelijk rustig en helder gebalanceerd licht op de werkplek.

Een aanrader

Snelle en goede service.

Goed ingepakt

Hetgeen ik besteld had zat in een stevige doos zodat de inhoud niet stuk kon

Goede service.

Na een verkeerd product te hebben ontvangen, kreeg ik het goede product gelijk binnen een dag opgestuurd. Super service!!

Correcte en vlotte afhandeling

Steeds zeer tevreden als ik bij de groothandel bestel.

Goede informatie

Prima informatie over de verzending en aflevering

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.