Prima website en keurig en snel geleverd

Makkelijk bestellen op website, keurig en snel geleverd.

Helemaal goed.

Snel en goede communicatie. Top.

ok

Ik bestelde 10 tandenborstels die ik niet meer kon vinden in de winkels. Alleen was de transportkost hoger dan de kosten van het product. Dus moet ik de volgende keer meer bestellen zeker....

Het artikel dat ik bestelde was precies wat ik zocht. Dankzij een nauwkeurige beschrijving wist ik al dat dit HET was. Het werd ook keurig verpakt geleverd en op korte termijn. Onze eerste ervaring met "bij de groothandel" was dus top.

Helemaal goed

Besteld, goed op de hoogte gehouden wanneer pakketje thuis zou worden afgeleverd. Super snel.

Goed verpakte en zeer snelle levering.

Het was de eerste keer dat ik daar bestelde. Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Goede verpakking en snelle levering.

Ik vond het prima geregeld. Vanaf de bestelling op de hoogte gehouden tot aan de bezorging toe. Alles klopte. En netjes verpakt! En de levering op de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden.

Perfect!

Top aanbod aan producten, makkelijk bestelproces en hele snelle levering. Uiterst tevreden, mijn dank is groot!

Dik in orde

Heel eenvoudig en toch handig voor gebruik

Vlotte bezorging.

Top gedaan

Bestelling ingegeven, snel bevestiging ontvangen van de bestelling, vlotte en correcte levering

super

goede service en zeer vlotte levering

Snel leverancier en goed kwaliteit en prijzen

Snel leverancier en goed kwaliteit en prijzen

Super goed en snel en goed verpakt

Slechte service.

Het bedrijf heeft een slechte service en houdt zich niet aan de voorwaarden. Ze reageren ook niet op een klacht.

Super snelle service

Makkelijk te bestellen, snel verzonden/ontvangen.

Mooi product en snelle levering!!!

Prachtige servetten en een zeer snelle levering! Hartelijk dank!

Vlotte levering, de juiste verpakking van het geen men besteld, en goede aflevering

Goede prijs,goede service

Uitstekende service!

Voor mijn moeder met Alzheimer 50 aanstekers besteld..de andere dag waren ze al bezorgd! Topservice…

Snel bezorgd

Alles was goed ingepakt en snelle correcte levering

Alles was goed ingepakt en een snelle correcte levering

Goede verwachting , goed verpakt , snel geleverd en een goede kwaliteit

Perfecte service! Dank

Snelle levering, perfecte opvolging toen ik ( onterecht) dacht 2x betaald te hebben.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.