zeer goed

wij zijn zeer te vreden van onze bestelling en zullen zeker nog bij jullie aankopen ook het afleveren was zeer goed

Supergoede service

Alle tiptop in orde gied ,veilig ingepakt

Goedkoop

Het was alles prima in orde Ben heel tevreden

helemaal prima

goede prijzen,op tijd geleverd

Voordelig, en snel en goed geleverd

Een duidelijk lagere prijs dan anderen, en ook snelle levering !

Zeer snelle levering!

Donderdag namiddag een bestelling gedaan en vrijdag is het al aangekomen.

Positieve ervaring

Communicatie goed. Snelle reactie. Alles conform afspraak.

Snel thuis goed verpakt

Producten voldeden aan de wens en was snel geleverd. Dus prima

Goede snelle service

Snel, goedkoop en prima artikelen prijs en service.

Altijd méga happy wanneer ik de producten toekrijg

Dit is mijn 2de grote bestelling bij jullie en ik ben altijd dolenthousiast tijdens en na het bestellen van mijn favoriete producten. Ik merk het zeker en vast in mijn portefeuille en daar kan een mens alleen maar gelukkig van worden toch?! De levering verliep telkens vlot via DPD, duidelijk aangegeven wanneer ik mijn pakket kan verwachten, verpakking en inhoud zijn intakt. Heel tevreden klant hier! doe zo verder! Ook de voordelen je krijgt bij grotere hoeveelheden zijn steeds top!

Goedkoop snel en vriendelijk

Alles optijd geleverd en klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

Snel

Snelle levering keurig in gepakt

Snelle levering, prima afhandeling

Producten werden snel geleverd. Verzending was goed geregeld. Betaling achteraf is fijn

Gewoon goed, niks mis mee. Ik ga weer iets bestellen bij DGH.

Gewoon goed, besteld en geleverd zonder problemen. Top dus.

Goede prijzen Snelle correcte levering Top

heb mijn artikelen nog niet ontvangen

heb mijn artikelen nog niet ontvangen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Super goed!

De dag na de bestelling al geleverd! Heel tevreden.

Zeer goed!

Top service en goede product. Als verwacht.

goede service en duidelijk

positief voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke website en snelle levering.

Snel en voordelig in huis

Diverse artikelen voor een nette prijs snel in huis, leuk om eens op de site rond te kijken.

Een prima steelpan

En prettig in gebruik !

Top !!!

Super snelle levering. Top product !

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.