geweldig

zijn heel content over de manier waarop de bestelling van begin tot einde is afgewerkt verdiend dikke pluim voor ganse team

Hartstikke tevreden.

Alles vlgns afspraak op tijd geleverd, zonder transportkosten. Top. Zeer tevreden.

Mijn eerste ervaring is zeer goed verlopen.

Ben zeer tevreden over de diensten en voordelige producten van dit bedrijf. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Bestelling niet ontvangen

Ik krijg bevestiging dat mijn bestelling is afgeleverd. Vervolgens stuur ik een mail naar de groothandel en de bezorger dat ik niets heb ontvangen, geen reactie

Zeer snel en goede service!

Op een zaterdag de bestelling geplaatst. I.v.m. de openingstijden (zaterdag en zondag gesloten) is mijn bestelling maandagochtend gelijk verstuurd. Dinsdag kreeg ik het ook binnen. Heel tevreden over de goede service. In het weekend wel nog een mail terug ontvangen, wat ik fijn vond. Bedankt voor de goede service!

Prima geregeld met afhalen, stond netjes klaar

Prima geregeld met afhalen, stond netjes klaar

Fijne winkel

Snelle en goede service

Snelle levering van degelijke producten.

Voor het eerst besteld bij De Groothandel. Wij waren fijn verrast dat wij onze bestelling snel hebben ontvangen. En alle producten waren zorgvuldig ingepakt, geen lekkende flessen dus. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Snelle reactie en Levering

Snelle reactie en Levering

Betrouwbare online shop

Correct en snelle levering

Snel geleverd en interessante prijzen.

Snel en makkelijk

Makkelijke website en goede levering

Supercommunicatief en behulpzaam, goede prijs!

Buggy gekocht. Snelle levering. Beste prijs. Had van te voren 2 x gemaild met wat vragen voordat ik bestelde en ze reageerden altijd heel snel en behulpzaam. Zou ze zeker aanbevelen!

1 augustus bestel 2 augustus in huis

Snel levering

Snel, correct

Prijs/kwaliteit top

mooi verpakt, doch DPD te laat geleverd

Snel een scherp geprijsd

Geen pakket ontvangen

Ik heb nig geen oakket ontvangen. Dod laat weten dat er vertraging is….

Snel en goede prijs

Goede prijzen, producten die soms in winkel niet meer verkrijgbaar zijn kan ik hier krijgen en het wordt snel en netjes geleverd/verpakt

Interessante prijs/kwaliteitverhouding!

Ruime keuze en vlotte levering.

goede prijskwaliteitverhouding

Snelle levering, gunstige prijzen

Keurig

Keurig. Snel Goed verpakt Fijne prijs Alles perfect

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.