Goede prijzen, snelle levering en heel blij met mn aankoop. Dank BDG!

I recommend this store

producten super maar levering kan beter

Ik koop bij de groothandel mijn producten voor onderhoud, daar ben ik zeer tevreden over. Maar de leveringsdienst kan het beter doen... Het duurt lang vooraleer de producten bij mij thuis zijn... De groothandel kan er niets aan doen,dus hen verwijt ik niks, zij doe het uitstekend !!!!!

Prima product, snelle levering!

Duidelijke Website en snel geleverd

uitstekende service

mijn bestelde producten waren snel verstuurd en waren goed verpakt. ik vond hun prijzen heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eenvoudig te bestellen en super snelle levering

Goed materiaal voor goede prijs

Snelle levering Goede producten Goed verpakt. Jammer genoeg 2e doos van bestelling licht gedeukt bij dpd daardoor in 2 leveringen. Maar kolen doen hun job en zitten ook in echt stevige zakken. Steakmessen liggen goed id hand en snijden goed. Brochettestokken zitten jammer genoeg niet super vast aan het hout maar dat valt op te lossen

Niets geleverd gekregen!

Er staat nog steeds dezelfde status bij mijn bestelling.

Vlotte verzending

Bezorging was zeer snel. Binnen één dag was mijn bestelling thuis bezorgd. Het ging vooral om de prijs. Die was veel lager dan bij anderen. De volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Levering ging goed en product is naar verwachting. Ik zocht een bepaalde kleur en die was bij alle grote ketens niet verkrijgbaar, hier wel dus erg blij mee.

Perfecte service

Netjes de volgende dag geleverd. alles is in orde. Ook telefonish heel goed bereikbaar!

Kwalitief goed producten en snelle levering

De website is overzichtelijk, eenvoudig bestel process en snelle levering. Goed prijs kwaliteitsverhouding.

Duidelijke website, klantvriendelijk bestelsysteem

Super fast!

I was not sure if I should get tampon here because this site is new to me. But they were delivered the second day and everything looks good

Goed en snel

Goede service en hele snelle levering. Verder het product nog niet uit geprobeerd. Maar ziet en goed en prima uit.

Ik ben tevreden met BDG deinst

X

X

niet zoals vermeld

levering te lang geduurd en via de pakketbezorger zou men tel. bericht berichtgeving doen. Dus niet . Een uur na berichtgeving al bij de buren afgeleverd, dus de aflevering zou beter moeten zijn. Gehele pakket zou door een brievenbus geleverd kunnen worden. Dus twijfel voor wat betreft aflevering

perfect

alles is prima verlopen keurig op tijd

Top verkoper

Top verkoper alles goed verpakt en altijd op tijd.

Super snelle service

Wel een oke bedrijf

Hanteren aangename prijzen, je kan zelfs aangeven of een product elders goedkoper is, dan krijg je snel een reactie. Enigste nadeel is dat de verzendkosten hoog zijn.

Goed ,snel en prijs-kwaliteit

Verrassend en meer dan de helft beterkoop dan een bekende onlinesite.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.