Zeer tevreden. Supersnelle levering en alles mooi verpakt

Supersnelle service, perfecte informatie, stipte levering, perfecte opvolging!

Dit is een bedrijf waar men 100% vertrouwen kan in hebben! Zeer uitgebreide keuze aan producten aan heel normale prijzen. Vanaf het eerste moment van de bestelling tot de minuut van de levering krijg je perfecte service onder de vorm van orderbevestiging, verloop van de levering van je pakket, de dag zelf een bericht met een tijdsindicatie waarbij dan ook nog stipt binnen de aangegeven tijdsblok geleverd wordt! Gewoonweg spectaculair en ongeëvenaard in huidige tijden!!

Snel en goedkoop

Gekocht ariel geuren wat niet tekoop is in Nederland heerlijk. Doekjes ook super En veel goedkoper dan in hier Nederland Snel levering . Super goede zaak

Goederen goed verpakt , snelle levering !

uitstekend

Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Prima prijs en snelle levering. Tevreden...

Bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt.

Snel en voordelig

Snelle bezorging, zelfde artikel als op de foto en een prima prijs !

Snelle en goede service

Fijn bedrijf

Snel en correct

Volgens afspraak afgeleverd.

Zeer positief!

Het is fijn om de bestelling te kunnen volgen. De bestelmodule is ook eenvoudig en klantgericht.

Snelle levering!

Snel en kompleet!

Goede service snelle levering

Ik had dringend pampers nodig de dag nadien waren ze er al zelfs toen mijn pakje vertraging had hebben ze dat laten weten

Was helemaal perfect, prijs, snelheid met versturen en idem met bezorgen

Zie hierboven

Top Service!

Super snelle levering en netjes ingepakt!

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

tevreden

Goed zoals gewoonlijk

Groot assortiment en snel geleverd!

Via Google hoe terecht gekomen, hadden precies wat ik zocht. Makkelijk besteld en volgende dag in huis!

Nette en snelle levering

Een nette en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Correcte service

Snelle en correcte levering.

Makkelijk en snel!

Goede prijs, snel bezorgd!

Snel en correct

Top.

Makkelijk besteld

Fijne site, makkelijk besteld. Product was snel verzonden.

Goedkoop en snelle levering

Goedkope producten en snelle levering!

Kwaliteit en goedkoper

Vandaag bestel 2 dagen later in huis

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.