PAKKET NOG NIET ONTVANGEN !!!!!!

Nog geen complete ervaring Nog geen bericht bericht gehad dat pakket bij afhaaladres ligt. !!!

Het duurt te lang voordat het palketje aankomt

Uiteindelijk is het bezorgd

Niet de goedkoopste maar wel netjes verpakt en betrouwbaar

Dikke 10 voor jullie, groetjes en tot volgende keer

Groot aanbod scherpe prijzen

Het assortiment is ruim, je grijpt niet mis op deze site en de prijzen scherp. Service is uitstekend en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

zeer snelle ontvangst van goederen

vlugge levering van bestelde artikelen

Goed en snel

Pasta droogrekje van goede kwaliteit en prijsverhouding, snel geleverd!

Fijn contact en een snelle levering !!!

Alles is zeer goed verlopen Ik ben dik tevreden !!

super ervaring

ik dacht eerst, aan deze prijs dat kan niet, moet namaak zijn, bij levering leek het toch een echt produkt. Bedank allezins

Helemaal TOP

goede dienstverlening

Snelle levering van de bestelling, netjes ingepakt, duidelijke communicatie

Mooie producten voor een goede prijs

Mooi servies gekocht voor een veel lagere prijs dan bij andere aanbieders. Alles werd gecontroleerd voor het meegegeven werd.

Snelle en correcte gelevering, goede communicatie, scherpe prijs. Aanrader

Lagere prijzen voor Okay Adapt keukenpapier vind je niet. En razendsnel bezorgd.

Perfect verlopen

Alles zoals omschreven, snelle bediening

fijne keuze, warm onthaal

Prima artikel, goede prijs, vlotte levering.

Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De prijs was uitstekend voor een artikel van goede kwaliteit. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de bestelling en levering. Levering (naar Nederland) verliep vlot. Kortom, ik ga zeker nogmaals iets bestellen.

Betaalbaar en uitstekend bezorgd

Snelle afhandeling, keurig verpakt en juiste informatie.

Nette bezorgers

De bestelling is weer heel snel geleverd. Te snel, want ik had ingevuld dat ik liever had dat het een dag later kwam. Maar de bezorger heeft het pakje keurig, veilig en droog neergelegd.

Goed verzorgd.

Het pakket werd binnen enkele dagen bezorgd. Het was zeer degelijk verpakt.

Snel geleverd echter geen bevestiging gekregen.

Mijn bestelling was snel binnen, echter heb ik tot op de dag van vandaag nog geen bestel bevestiging gekregen van de website. Nu is dat van minder belang maar is wel prettig om te krijgen zodat je herinnered wordt aan wat wr besteld is

zeer goede service

Er was bij mij iets misgelopen bij de bestelling ,(afhalen ipv verzenden) na één telefoontje werd het snel geregeld .De dag nadien reeds thuis geleverd . zeer vriendelijk . top service !!!!!!!!

Zeer vlot en goed service. 1 min puntje te veel mails voor levering pakje

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.