Vlotte levering

Na de bestelling ,de volgende dag al geleverd.Makkelijk op te volgen dankzij de planner

Suer

Mooie prijzen, snelle levering, prima in orde

Alles correct geleverd.

Goede prijs, snelle levering

Goede snelle service

Vlotte service

Snelle en vlotte aflevering

Alles vlot

Tiptop in orde!!

Zeer tevreden!

Jammer dat de verzendkosten zo duur zijn voor de rest zeer tevreden

Te veel leveringskost

Goed materiaal maar leveringskst veel te veel

Ik had een flesje cc Cream besteld, bij uitpakken bleek het kapot de bodem was er helemaal onderuit. Mail met foto gestuurd en de volgende dag kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Dat norm ik super service.

Makkelijk, snel BdG doen wat ze beloven

duidelijke website, makkelijk bestellen, prima informatie wanneer het pakket bezorgd zal worden. Op de tijd die ze beloven. Prima!!!

Zeer goede service en kwaliteit

Prima kwaliteit mondmaskers

Prijs-kwaliteit van de mondmaskers is prima

Goede en snelle service

Zal zeker teruggaan zeer snel geholpen

uitstekend

ben zeer tevreden over aanbod en prijs. De bezorging is zeer goed op tijd, hoef niet lang te wachten.

van a tot z perfect gelopen

van a tot ze perfect gelopen, elke stap die gedaan werd is meegedeeld. aflevering in afhaalpunt perfect verlopen. super om bestelling te plaatsen

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

- Uitgebreide keuze - Veilige betaalmethode - Snelle levering

Snelle levering en een prima prijs voor het product. Ik ben zeer tevreden.

Super en snelle levering

Super goede zwarte mondmaskers gekocht.

Snelle service goede prijs.

Gemakkelijk te bestellen en heel vlotte levering! Bedankt !

article conforme

suivi et livraison impeccables

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.