Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebruikers prijzen de werking van de site met duidelijke prijsvergelijkingen en cashback. De site wordt als gebruiksvriendelijk ervaren met een eenvoudige overstap. Over het algemeen is er veel tevredenheid over de informatieve vergelijkingen en de behaalde besparingen.
Met name de afwikkeling (opzeggen, aanmelden, cash back) is erg goed geregeld. De vergelijking was overzichtelijk.
29 December 2025
Onwijs tevreden. Mvg
21 November 2025
A
Den haag
Prijsvergelijke.nl heb ik nu een aantal keren gebruikt en het werkt vrij makkelijk. Cashback zonder problemen gekregen en het proces is niet nodeloos ingewikkeld. Prima website.
Remco
Groningen
Het hielp mij met de beste prijs vinden, en ik kreeg cashback
Carlijn
Amsterdam
Door prijsvergelijking komt ik erachter, waar ik de goedkoopste spullen kan kopen en winkel. Want elke winkel heeft eigen prijs en merk.
Nasra
Dordrecht
Ik heb een internet provider met hele goedkopere prijs gevonden. Erg handig!
Ahmet
Capelle aan den IJssel
Laat duidelijk zien wat je aangaat en krijgt een leuke cashback. Zeker de moeite waard en helemaal niet moeilijk. Bedankt voor mij!
Johan
Hengelo
Ik kon heel gemakkelijk verschillende aanbieders vergelijken.
Frederique
Elburg
Netwerken succesvol geswitcht
15 November 2025
Yan
Utrecht
goede duidelijke overzichtelijke site die je super de weg wijst heel tevreden over volgend jaar zeker weer via Prijsvergelijken.nl
Dennis
Amersfoort
Ik heb al eens eerder gebruik gemaakt van prijsvergelijken.nl. Ook dit ging keer ging het overstappen heel makkelijk. Zij hebben altijd de beste aanbiedingen om over te stappen. Zelfs betere dan bij de providers zelf.
Robin
Rotterdam
Enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt via jullie!
F.
Goed.
Arnoud
Den Haag
Duidelijke website. Soepel een nieuw abonnement kunnen afsluiten na vergelijken alle aanbieders en vriendelijke klantenservice
Wim
ADNAN
Wijchen
Goed en betrouwbaar
Simon
Urk
Via de website kon ik gemakkelijk verschillende aanbieders vergelijken. Dit heeft mij naast een maandelijkse besparing ook nog eens een leuke cashback opgeleverd!
Bart
Zaanstad
Gedaan wat ze hebben beloofd!
Aag
Sneek
Prima en overzichtelijk
Sander
Melick
Het was goed inzichtelijk wat de prijsverschillen waren en wat de pros/cons van alle opties waren zodat je kon beslissen of het prijsverschil het waard was.
jolien
Arnhem
Handig, makkelijk en overzichtelijk
Samira
Amsterdam
Goede vergelijking en overstap zonder gedoe goed geregeld
Martin
Kessel
Vergelijk prijzen via de website en ontvang je geld terug. Per review van gastronomie en bol.com ontvang je € 5,-. Een aanrader.
Ruben
Maarssen
Het is heel prettig om alles naast elkaar te kunnen vergelijken, zo blijf je goed overzicht houden ♡ En met de extra cash back actie bovenop de goede overstap deal ben ik helemaal tevreden ♡
30 May 2025
Debjuh
ZOETERMEER
Prijsvergelijken helpt je graag met het vinden van de juiste provider, zowel voor je internet als je mobiele abonnement!
Toussaintkade 51
2321 VX Leiden