Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het aanbod wordt als ruim ervaren en de website is gebruiksvriendelijk. De algehele ervaring wijst op betrouwbare orderafhandeling en een vlot aankoopproces.
Juist onderdeel snel geleverd, wat meer is daar over te zeggen!
19 June 2025
Ludo
Opoeteren
Wat een keuze. Snelle levering. Gebruiksvriendelijke website!
11 June 2025
Willy
Zwijndrecht
Past perfect
7 June 2025
Pascal
Adi kerke
Besteld - betaald - geleverd zoals gemeld voor bestelling!
4 June 2025
Marcel H
Dilbeek
De levering was heel vlug en zeer goed verpakt, als ik nog onderdelen nodig heb zal ik zeker bij jullie bestellen.
1 June 2025
Johan
Schendelbeke
Alles past op mijn thomas stofzuiger
27 May 2025
Geen enkele opmerking
19 May 2025
ANDRE
Erpe-Mere
Snel opgestuurd en binnen paar dagen onderdeel ontvangen. Een aanrader en ga zeker nog bestellen indien nodig. Top service !!!!
Ahmed
Hoboken
Vlot en goede communicatie ook qua opvolging en aanleveren van service info
Pannecoucke
Zoersel
Duidelijke communicatie en snelle levering
Koen
Waregem
Makkelijke bestellen, snelle levering!
15 May 2025
Herman
Leuven
Zeer goede website. Vlotte zoekfunctie. Goede communicatie indien het onderdeel niet in voorraad is.
14 May 2025
Marc
Genk
Heb het juiste artikel dat ik besteld had, op enkele dagen thuis gekregen. Merci daarvoor
13 May 2025
Davy
Wuustwezel
Alles was naar wens en zoals beloofd in de vermelding top
11 May 2025
Paul
Worteldorp Hoogstraten
Beste, Bedankt voor het juiste onderdeel dat perfect paste en nu werkt mijn inkt-jet printer weer zoals voorheen. Jammer dat het even duurde voor ik het onderdeel ontving maar dat is ook niet raar omdat het van ver moest komen. het was goed verpakt en ik kan dus enkel zeggen; Een aanrader voor iedereen! Met vriendelijke groet, Henri de Kort.
11 May 2025
Henri
Sint-Kruis-Winkel
direct stand by. super team. Thanks.
8 May 2025
Denis Corthals
Nieuwerkerken (Aalst)
De leverancier DPD beweert dat er niemand thuis was voor levering. Dit is een grove leugen. Ben naar afhaalpunt moeten gaan.
Beveelt niet aan
7 May 2025
Rigo
Hasselt
Beste Rigo,
Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met DPD niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en zullen uw melding direct doorgeven aan DPD.
Hoewel wij veel zorg besteden aan een vlotte verzending, zijn we bij de bezorging zelf afhankelijk van de vervoerder. In dit geval is dat DPD, en helaas hebben wij geen directe invloed op het handelen van individuele bezorgers.
We vinden het jammer dat deze ervaring heeft geleid tot een negatieve beoordeling van ons bedrijf, terwijl we ons uiterste best doen om iedere bestelling zorgvuldig te verwerken en te verzenden. We hopen dat u onze inzet hierin toch kunt waarderen en vragen u om de beoordeling nog een keer te willen heroverwegen
Met vriendelijke groet,
Team onderdelenplanet
Alles netjes verpakt, stofzuiger doet het weer, bedankt Raimond
7 May 2025
Raimond
Maaseik
snel en goed
4 May 2025
jos
diepenbeek
past perfect en correcte levering .
1 May 2025
jacques
Gent
Was op zoek naar nieuwe voetsteuntjes voor een zeven jaar oude koel-vriescombinatie. Kreeg van Onderdelenplanet in "no time" de technische tekeningen waarop ik de vermoedelijke onderdelen kon aanduiden. Vermits er verschillende uitvoeringen van die steuntjes voorhanden waren mocht ik nog een kopie van het identificatieplaatje opsturen en even nadien kreeg ik een foto met daarop het correcte vervangstuk. Heb er twee besteld en die pasten perfect.......
29 April 2025
Raymond
Kapellen België
Correcte tijdige levering.
27 April 2025
Theo
Oud Turnhout
Ik was op zoek naar een geschikte terugslagklep voor mijn dampkap van bouwjaar 1998 van een onbekend, intussen niet meer bestaand merk. Mijn eigen opzoekwerk gaf me onvoldoende resultaat U stelde een aantal pertinente bijkomende vragen en u kwam uiteindelijk met een voorstel waarvan u zei dat "het vermoedelijk zou passen". Wegens vakantie kon ik het nog niet monteren, ik laat u nog weten of het effectief past
22 April 2025
Frank Paul Maria
Edegem, België
Super service!
22 April 2025
Tom
Hanssens
Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden.
Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.
Elzasstraat 4
7559LC Hengelo