mega tevreden van product en service

Snelle levering, netjes, product zoals omschreven. Aan te bevelen

Voor mij DE site voor onderdelen!!

De mensen van "Onderdelenplanet.be" mailden me verschillende keren om preciesere gegevens te krijgen omtrent mijn gezochte onderdeel ( klep van diepvriesvak ). Het is dank zij hun niet aflatende ijver dat het correcte onderdeel uiteindelijk naar mij kon worden verzonden! Ik ben ze heel dankbaar hiervoor!!

Correct

Snel en correct

Gemakkelijk te plaatsen

Sproeiarm voor vaatwasser gekocht, en past perfect, via de site goede uitleg en informatie over het artikel en compatibiliteit

topservice

Ondanks een fout met de bestelling heeft Onderdelenplanet snel de juiste oplossing geboden en de retourkosten vergoed, wat hun onberispelijke service benadrukt.

Zeer vlugge levering

Past perfect, snel geleverd

Onderdeel besteld op merk en typenummer. Exact zoals origineel.

Webshop van het jaar!

Mijn leukste webshop ervaring ooit! Als je machine stuk is, heb je altijd paniek. ChatGPT had me deze webshop aangeraden om mijn onderdeel te bestellen, 2dagen later werkte mijn machine terug.

goed .

Zaterdag aangevraagd, maandag geleverd!.Prima!

Ongelooflijk snel geleverd. Niets op aan te merken!

Goede en snelle levering zoals voorzien Onderdeel paste perfekt en daardoor snel vervangen

Vlotte bediening!!!

Super snel geleverd!! Dank u!!’

Tijdige correcte levering

Mijn wasmachine was daags na de bestelling en dankzij de levering van het wisselstuk rond de middag hersteld. Prima service !

Snel en efficiënt

Voor een zuigmond van mijn Rowenta Steelstofzuiger. Rot gezocht op de site van Rowenta. Bij invullen contactformulier steeds melding " Page bestaat niet ". Bij Onderdelen Planet was het op een minuutje gepiept.

Heel tevreden, ga ik zeker nog bestellen

Dag erna al geleverd.

Vlotte levering, snel, juist product!

correct

aan te bevelen

Tiptop 100%

Product ontvangen in de tijdspanne zoals aangeduid Online . En het het juiste product

goede planning, dergelijke afspraken

op mijn oude uurwerk was juist dezelfde geen verschil doe zo verder wij zijn zeer tevreden

correcte levering

-efficiënte manier om tot het correcte te bestellen onderdeel te komen -snelle levering -wel een dure aangelegenheid

alles geleverd reeds de volgende dag

Zeer goed, snelle bediening zoals beschreven

Vlotte samenwerking

perfect

Duidelijke informatie en vlotte bestellings programma. De dag erna reeds ontvangen.

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.