Vlugge bediening

Goede opvolging van de bestelling en vlug geleverd

perfect maar foutje in de website

Beste product kwam goed verpakt en op tijd Ik had drie borstels nodig, de website vermeldde dat deze per twee kwamen, dus ik bestelde tweemaal ( denkende dat ik 4 borstels zou krijgen) echter, ze komen per drie....dus nu heb ik 6 borstels....geen groot drama maar ik had wat kunnen besparen door er maar drie te bestellen

snelle levering, juiste onderdeel

Snelle levering en juiste artikel.

Jammer van de prijs

onderdelen geluk

Eindelijk nog eens een onderdelenwinkel, product gekozen en besteld en nog snel geleverd. Doe zo voort.

Super! Alles goed verlopen

Zeer behulpzame technische dienst!

correct en snelle levering

Alles goed beschreven op de website. Prima service.

betrouwbaarheid!

Het pakje werd afgeleverd zonder problemen.

aanrader voor iedereen !

snelle levering en goede dienst na verkoop . rudy

snel en correct

snel levering

Heel goede, correcte en vlotte service

Heel correcte service

Snel verzonden

Heel snel Prijs ok Site heel duidelijk

Redelijke prijzen en snelle verzending, prima dus!

Zie boven!

1ste aankoop hier en tevreden met de zeer snelle levering

Wachttijd was 2 weken maar na 3 dagen al reeds geleverd Dan kan men alleen maar tevreden zijn

Snelle bediening!!

Snel verstuurd en l vering, heel goed ingepakt voor verzending.

Uistekende service

Bestelling ging vlot, levering snel

Stuk was identiek aan het originele en supersnel geleverd.

Onderkant van een soepmaker was kapot. In de namiddag besteld en de volgende morgend al geleverd. Prijs was meer dan ok.

Niet correct onderdeel eerst, maar ze hebben me geholpen om het juiste te vinde

Past niet in het apparaat dat ik vermelde, had wel het type niet gegeven. Jullie hebben me geholpen om toch het juiste te vinden en heb ik vlug mogen ontvangen

Haperende levering

Vandaag besteld, morgen geleverd is niet realistisch. Wel heel goede opvolging bij problemen.

Snel en betrouwbaar

Goeie communicatie ook, levering zonder problemen.

Het onderdeel past en doet zijn werk.

Ik vind het tof dat er ook een alternatief en zelf een nog steviger onderdeel wordt aangeboden ook.

Super tevreden

Grandioos zo een snelle correcte levering we zullen zeker nog beroep doen op jullie in de toekomst

Boven verwachting !

Het onderdeel dat ik bestelde bleek niet te passen, ondanks het juiste typenummer. Uiteindelijk na heen- en weer berichten met de fabrikant, bleek het zelfs niet meer beschikbaar te zijn. Mijn onderdeel werd zonder meer terugbetaald ! Dat had ik niet gevraagd, niet verwacht. En dit hele probleem werd opgelost op een paar dagen, zonder herinneringsmail, of telefoontjes... SERVICE !

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.