Als het snel kan, doen we dat gewoon! ;) Dank voor je reactie! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Beste Gosse, Onze collega's doen hun uiterste best om je op een correcte, heldere manier te woord te staan. Dank voor de reactie en de feedback! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je reactie! Heb je hier al eens eerder contact met ons over gehad? Je kunt ons bereiken via https://www.budgetthuis.nl/alles-in-1/klantenservice, dan kijken we graag mee. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor de mooie reactie! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Fijn om te horen, Jan! Dank voor je mooie review. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dat horen we graag, Ben! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen. :) Dank voor je review, Theo! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Hoi Dinie, Dank voor de mooie score, daar zijn we heel blij mee! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Saskia! Daar doen we het voor. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor de mooie review :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Fijn dat de problemen zijn verholpen, Jan. Dank voor de review, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor de mooie score, Hanneke. :) Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je review, Jan! Fijn dat we je hebben kunnen helpen. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Ricardo. Dank voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Hoi Annie, Wat vervelend dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Je kunt een privébericht sturen via onze Budget Thuis Facebookpagina, dan kijken we graag met je mee. Ook kun je ons bereiken via https://www.budgetthuis.nl/klantenservice. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je mooie review :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Hoi Lammert, Dank voor je review. We komen graag met je in contact. Je kunt ons een bericht sturen via de Facebookpagina van Budget Thuis. Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare https://www.budgetthuis.nl/alles-in-1/klantenservice
Dank voor je review, Louise! Fijn dat je zo tevreden bent :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Wat een mooie review, Ali. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je eerlijke review, Miranda! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je reactie, Paul. Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad. Ik wil je vragen contact op te nemen via onze Facebookpagina. Daar kun je een privébericht sturen. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare https://www.budgetthuis.nl/alles-in-1/klantenservice
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.