Ik begrijp het niet

De internet is heel erg slecht

Met gratis monteur

Alles volgens afspraak gedaan. Alleen de module voor de tv moet bedraad zijn, geen WiFi . Het vaste nummer was niet direct actief heeft een dikke week geduurd. Het werk nu allemaal. En de afstand bediening is fijn. En dat je een favorieten tv kanalen en slot kunt instellen.

Niet goed

Elke avond alk een programma zit te kijken heb ik storing zo vervelend .

Vriendelijk, behulpzaam, makkelijk bereikbaar

Is goed

Ik heb te weinig ervaring na een goede maand weet je nog niks .

Budget internet met premium kwaliteit supprt

Supergoede support, snel en vakkundig geholpen

Nooit aan beginnen

Al een week geen internet Al een week geen internet, plotseling is de glasvezel er mee opgehouden en brand een lampje niet mee op mijn glasvezelaansluiting. Bellen met Budget, na 15 minuten neem er iemand op deze dame is niet te verstaan zo slecht Nederlands spreekt ze, hierdoor de cameraverbinding geactiveerd zodat ze kan meekijken wat het probleem kan zijn. Al snel blijkt dat de glasvezel niet in orde is, en de dame gaat een nieuwe aansluiting sturen die ikzelf kan aansluiten, 2 dagen later komt het pakketje met de verkeerde aansluitingen waar ik niks aan heb. Wederom bellen, weer een dame die slecht Nederlands spreekt (callcenter Antillen waarschijnlijk) ook weer de camera verbinding opgezet om te zorgen dat de dame begrijpt wat ik bedoel en nodig hebt. 2 dagen later wederom een pakketje van Budget en je raad het al weer dezelfde glasvezel aansluiten die ze eerder ook al opgestuurd hebben. Dan nog maar weer een keer bellen camera aan en weer uitleggen dat de opgestuurd kastjes niet de juiste zijn. Het is een verschikkelijk bedrijf met goedkoop personeel die er niks van snappen. Als er minder dan 1 ster gegeven kon worden had ik het zeker gedaan, nu maar weer afwachten. Goedkoop is echt duurkoop laat je niet verleiden door een hoge snelheid, want dat haal je niet, ik heb een 1000 mbps verbinding en ben blij als ik 125 mbps haal. UPDATE: 03-12-2025 Vandaag wederom post nl met een pakketje en wat denken jullie, ja hoor weer het verkeerde glasvezelkastje, ze zijn daar bij Budget internet echt achterlijk en dan druk ik mij zachtjes uit, Ik heb er ondertussen 5, hoezo afvalberg.

goed abbonement

Abonnement naar tevredenheid, nooit problemen, goede prijs.

Geweldig, en een prima service!

Zeer goed geholpen door de zeer bekwame medewerker. Zo heb je ze maar zelden aan de lijn.

Super snelle installatie internet en tv

Alleen vaste telefoon duurde een week voordat het werkte dat is veel te lang. Eerst was nummerbehoud niet doorgevoerd en nadat dit was asngepast duurde het een week voordat het werkte.

Zeer deskundig

Goed bereikbaar en zeer deskundig.

heel goed

goede ervaring

incompetent

after cancelling my internet I kept receiving invoices to be paid. I had to call every time to get them retracted. Turns out one I had to pay and once I was told that, two days after I was charged 20€ more for collection costs. I was missing a code to pay so before I had the time to call back they charged me 20€ collection costs and the costumer service (employee See) was useless. After two months battling with them to move my connection, which was unsuccessful, and then calling them for Horus to cancel my contract - which took weeks to happen - now I have to deal with this. Unbelievably unprofessional and incompetent.

• Would you recommend us? No

Al een week zonder internet – niemand kan iets voor je doen

Budget heeft mijn WiFi-router simpelweg niet geleverd. KPN had zondag vóór de overstap de transpondercodes al omgezet, waardoor ik nu al een week zonder internet zit. De monteur kon niets doen omdat alleen de TV-transponder was geleverd. Sinds 18 november weet Budget dat de router ontbreekt, maar ik krijg nog steeds geen enkele update. Klantenservice is bijna onbereikbaar (45 min. wachttijd of verbinding verbreekt), en áls je iemand spreekt zijn ze vriendelijk maar kunnen ze niets regelen of ergens informatie over geven. De chatbot is waardeloos en helpt je totaal niet verder. Klacht ingediend, maar reactie is traag en het probleem wordt nog steeds niet opgelost. Slechte service van begin tot eind.

It probleem word mijn probleem

Opzegging lukte it niet en daarom moet ik een week meer betalen. Medewerkers zeer onvriendelijk, vallen je in de reden en hangen op wanneer het te moeilijk word

Slechte klantenservice

Overstap ging niet geruisloos en was duidelijk en bewijsbaar een fout van budget thuis. N.a.v. klacht en verzoek om compensatie werd dit afgewezen met een onzinnige reden die derl schuld bij mij legt.

Misselijkmakend

Ik ben onder bewind uit zeggen ze eerst stuur maar een mail met de beschikking doe je dag krijg je een week geen reactie bel je zeggen ze ja maar jou mail is niet bekend en word er dus uit gefilterd ik mijn oude bewindvoerder gebeld die sturen nogmaals de beschikking einde bewind bel je de week erop weer hebben ze het weer niet binnen sturen ze een lege mail waarop ik dan kon reageren doe je dat krijg je terug ja maar wij zijn niet de afdeling van de mail en eindstand is het nog niet opgezegd !!! Wat een mongolen daar !!! Een dikke afrader niemand luistert daar en als je zegt dat je het terug boekt zeggen ze dat er grotere kosten aan komen Wat een bedrijf ze zouden ze moeten opdoeken bah bah

Slechte klantenservice

Ik had een prima internetverbinding. Tot mijn router werd vervangen door een ‘betere’. Sindsdien heb ik bijna geen internet meer. Klantenservice komt neer op, jammer maar op wifi bieden we geen garantie.

Embarrassing

I had an internet contract with them and tried to move it to a new apartment. The move was never recorded, I was left for over a month without connection. They proceeded to cancel the old contract and create a new one for the new house. The new contract never started working so I canceled within the 14 days period. The result is that two months later I have still 2 contracts for which they bill me. I have spent hours on the phone with costumer service that had no idea what they were doing and offered a different solution every time. Honestly embarrassing service and a massive waste of time.

Geen internet in slaapkamer

Internet werkt niet in slaapkamer, mogelijk vanwege 2 muren ertussen

Fijne provider

Bevalt goed, met weinig gedoe!

Prima prijs kwaliteit

Prima verbinding voor een goede prijs.

top geholpen

Goede begeleiding gehad, nog na gebeld of alles gelukt was. De mogelijkheid om mee te kijken tijden installatie is heel prettig.

Goed behandeld en ook goed geholpen

slecht

mijn vaste telefoon werk nog steeds niet

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Internet

Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).