Alles goed werd gelukkig snel doorverwezen telefonisch voor vaste telefoon over te zetten. Jammer dat er geen WhatsApp nummer is.

Zeeeeeer slecht!!

Al vanaf december netjes een aanvraag gedaan voor ineternet in mijn nieuwe winkel met ingang van 2-2. Ik heb nooit meer wat gehoord van Budget, blijkt dat het niet is goed gegaan en inmiddels 7 keer erachter aangebeld met elke keer de zelfde mededeling, wij kunnen niets voor u doen het is intern doorgezet. Nog nooit meegemaakt dat een klantenservice niet kan doorverbinden als er echt problemen zijn. Morgen word mijn kassa geïnstalleerd en heb ik daar internet voor nodig, helaas laat Budget mij gewoon zitten en word ik maar niet terug gebeld, heel frustrerend. Nog nooit zulke slechte service meegemaakt!

Vriendelijke mevrouw

Mevrouw had engelen geduld ze vroeg iets wat ik niet kon zien omdat ik slechtziende ben maar had net zo lang geduld dat ik het kon opzoeken Daarna zou ze me na 30min terug bellen om te kijken of het alsnog gelukt was en ja op de minuut af werd ik terug gebeld Fijne Mevrouw van de klantenservice

Top personeel

Ik ben heel goed geholpen aan de telefoon om mijn nieuwe kastje aan re sluiten. Ben daar niet handig in, en door mijn handicap ook niet snel. Maar ze hadden alle tijd, en hebben mij goed geholpen

Heb alles bij jullie

Prima internet en TV voor redelijke prijs

Internet en TV werkt prima, geen problemen.

We hebben prima internet,WiFi en tv

Onze era ring met budget is prima

Waardeloze overstap

Op 8 januari zou ik overstappen naar Budget Internet, maar op 9 januari bleek mijn aansluiting niet geactiveerd te zijn. Daarop besloot ik i.o.m. een medewerker van uw klantenservice dat ik niet zou overstappen. Drie weken later lijkt de overstap alsnog administratief te zijn geregeld, maar zonder actieve aansluiting - waardoor ik helemaal geen internet meer heb. Na veel gedoe en eindeloos wachten in de wachtrij zou die zogenaamde overstap ongedaan gemaakt worden. Prompt wordt het termijnbedrag van mijn rekening geschreven - voor een aansluiting die er nooit is geweest. Nadat ik die afschrijving heb teruggedraaid, krijg ik een mail met dreiging van extra kosten als ik niet betaal. Dit alles heeft me uren werk gekost en een hoop frustratie opgeleverd.

Goeie internet en tv

goed sprekken duidelijk aan vriendelijk

heel goed

Alles was prima, behalve prijs

Alles was prima behalve prijs

Betrouwbaar,goede service en betaalbaar.

Alles oké

Alles is goed en simpel gegaan.

De hulp en geduld van de Budget medewerker is plezierig

Helaas heeft de aansluiting van internet enz. heel lang geduurd maar de medewerkers zijn begripvol en geduldig geweest. Zij hebben altijd een luisterend oor geboden.

Verdeeld

Donderdag, 12february 2026/01:11 Geachte mevrouw/meneer Ik kreeg twee bezoeken van Uw monteur namelijk op 29 december 2025 en op 2 februari 2026. Over de eertse niet erg te spreken , weinig professioneel, de tweede was perfect. Op dit moment werkt mijn huistelefoon niet, geen toon, vanwege een verkeerd bedrade wanddoos ( een oude van KPN )

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Geweldige prijs kwaliteit verhouding.

Soepele overgang

Ik had een soepele overganflg van mijn oude provider nasr Budget Internet.

Prima ervaring, zeer klantvriendelijk.

Mijn telefoon was onverwacht kapot gegaan en het lukte mij niet om de nieuwe telefoon te verbinden met mijn wifi verbinding thuis. De klantenservice gebeld en de medewerkster nam alle tijd om mij te helpen, na diverse pogingen kregen we het voor elkaar, vooral het stap voor stap duidelijk vertellen wat te doen en volhouden tot het gelukt was met steeds andere handelingen zoals opstarten, codes en aanpassingen aan haar kant gaven mij het gevoel van oprechte behulpzaamheid. Iets wat bij voorgaande providers duidelijk minder was.

Boven verwachting

Een goed werkende app. Dat helpt actueel inzicht te hebben.Klantvriendelijk, klantgericht, servicegericht.Kortom geen storing in communicatie.Tijdige aanbiedingen en alert op groene of goedkope stroom.Ik ga hier nog niet weg, want je kunt combineren met internet etc.Beleefd aanbevolen.

deskundig

deskundige uitleg en advies

heel betrouwbaar

9 jaar klant. nooit een probleem gehad

Zeer goede ervaringen met budget internet

De installatie is zonder enige problemen verlopen. Na aansluiten van de nieuwe apparatuur werkte het internet direct.

ik werd prima geholpen met de aansluiting en afstandsbediening, er werd ruim de tijd genomen om het probleem op te lossen, voor mij een tien met een griffel!!!!!

zeer tevreden

zeer tevreden

Ben heel blij mee.

Heel tevreden.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Internet

Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).