I was waiting for the installation a bit more than expected but I am not in the hurry. The rest is fine - speed, connection, stability.
Dear Ilia, Its very pleasant to see such a positive review. And that you are so satisfied with our services. Im sorry that the mechanic wasnt sooner available for you. But am glad that everything went fine. Thanx again for your review. With regards, Budget Thuis Webcare
28 dagen zonder tv internet en telefonie.
Beste Henk, Ik vermoed dat u een vergissing heeft gemaakt met de waarde van de review. Want een 10 hoort niet bij de toon van uw reactie. Wij zouden graag willen horen waardoor het is gebeurd dat u zolang zonder internet en tv heeft gezeten. Want normaal zorgen wij al bij een storing die langer lijkt te duren dan 7 dagen voor een noodpakket waarmee je onbeperkt gebruik kan maken van deze oplossing om internet en tv te kunnen gebruiken en te kijken. Ik vermoed dan ook dat er iets echt mis is gegaan in de communicatie. Zou u met ons contact willen opnemen via ons telefoonnummer 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen. Om in ieder geval ook de dagen waar u geen gebruik heb kunnen maken van onze diensten aan u terug te kunnen vergoeden. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
snel internet, goede tv, goede prijs
Beste Frits, Dank u wel voor deze geweldige review. Met ook al onze voordelen op een rij. Dat zijn ook de waardes die voor ons belangrijk zijn en blijven en waar we scherp op zullen zijn. Nogmaals bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Gewoon een goede provider
Beste Renny, Bedankt voor deze positieve review. Dat horen we graag en we zijn blij dat je zo tevreden bent over alles. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Erg tevreden over budget en de service, klantvriendelijkheid. 1 mnd zit ik er nu bij. Enige nadeel, vandaar koptekst dat tv niet via wifi gaat en dat vooraf niet gemeld is. Dus zit nu met draad door gang en kamer. Onafgewerkt ook. Ff tegen de plinten aan en was 5 ster geweest. Ivm problematiek kan ik dat zelf helaas niet en heb ook niemand die dat ff kan fixen.
Beste Astrid, Vriendelijk bedankt voor de positieve review. Daar zijn wij zeer blij mee. Voor wat betreft het geen gebruik kunnen maken via de wifi voor het tv kijken. Dat is hoe wij werken. Maar aangaande uw uitleg van de draad door gang en kamer hebben we daar een hele mooie draadloze oplossing voor. Dat is gebruik maken via een twee-tal Devolo versterkers. Dan maakt u gebruik van het al bestaande stroomnetwerk in uw huis om het internet door te kunnen geven in plaats van een losse draad in huis. Kijk maar eens op hun website als u googled op de naam Devolo. Deze oplossing is zo makkelijk als het inpluggen van een stekker in het stopcontact. Dit is ook een actieve oplossing die wij ook aanraden aan onze klanten die juist geen losse draden hebben liggen in huis. En dat scheelt ook weer wat betreft het wegwerken tegen de plinten van het draad wat u heeft liggen. Nogmaals bedankt voor de mooie review en succes met de mijn voorgestelde oplossing. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Mijn eerste ervaringen met Budget Internet waren redelijk: bij gebrek aan beter was ik tevreden met een niet al te sterk DSL signaal over de oude KPN telefoonlijn. De verbinding is echter alsmaar slechter geworden in de loop van de tijd met een groot aantal tijdelijke onderbrekingen die, m.n. ‘s avonds, soms lang duren en van een leuke film streamen een ware digitale beproeving maken. Er wordt hier momenteel glasvezel aangelegd door ODF, maar ik heb begrepen dat ik daar via Budget Internet geen gebruik van kan maken. Dat betekent helaas dat ik, gelet op de kwaliteit van de huidige verbinding, mijn contract met Budget Internet binnenkort zal beëindigen. Jammer, maar bij wel begrijpelijk toch….?!
Beste Frans, Allereerst bedankt voor uw eerlijke review. Ik begrijp dat in eerste instantie de diensten redelijk waren, maar de laatste tijd slechter zijn geworden. Heeft u daarover al contact gehad met mijn collega's van ons contactcentrum om te zien of we daar wat kunnen verbeteren? En ook wat betreft het glasvezel kan daar soms ook via ons gebruik gemaakt worden. Dit valt ook na te vragen bij mijn collega's die te bereiken zijn via ons telefoonnummer 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Heel snel een doos ontvangen om gratis de oude modem terug te sturen. Ik ben tevreden.
Beste Joke, Het is fijn om z'n goede review van u te krijgen. En dat we een goede service hadden met het verzenden van de retourdoos. Nogmaals hartelijk dank voor deze positieve review. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Altijd goede verbinding
Beste Erik, Bedankt voor jouw positieve review. Dit nieuws horen wij graag. Een 10 valt natuurlijk niet te verbeteren, maar als je ergens tegen aanloopt dan horen we dat natuurlijk graag van je. Nogmaals bedankt voor je goede review en hopen dat je nog lang gebruik van zal maken van onze diensten. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Telefoongesprek brak af maar de man met wie ik sprak zei, dat tv vervallen was maar hier hoor je dan een bevestiging van te krijgen Niet ontvangen in mijn gmail en als ik inlog in mijn budget is tv nog steeds van kracht ook na de opzegtermijn. Als ik dan in mijn budget probeer om het daar te doen, gaat dat echt niet hoe ik het ook probeer
Beste Bram, Bedankt voor uw uitgebreide review. Als ik het goed begrijp was het de bedoeling om TV op te zeggen en dat lijkt niet helemaal goed te zijn verlopen. U kunt hierover het best even contact met ons opnemen om dit nog eens goed af te ronden met ons. Ons telefoonnummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Ik had een probleem met de modem. Er werd mij verteld dat het kwam doordat ik een oud modem had. Gelijk een nieuwe besteld.
Beste Annemay, Heel erg bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat uw modem is vervangen. We zijn erg blij om te horen dat u geholpen bent door een vriendelijke medewerkster. We wensen u verder nog een prettige dag! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Vriendelijk geholpen alleen werd mij verteld dat energie en internet op een factuur zou krijgen.Dat was niet het geval dat gaat apart waardoor ook het maandbedrag veranderde dat kon je wel veranderen.Informatie was goed maar kan dus beter.
Beste Ben, Heel erg bedankt voor uw goede review. Wat vervelend om te horen dat u niet de juiste informatie heeft ontvangen betreft de facturatie. Het klopt inderdaad dat Budget Energie, Budget Internet en Budget Mobiel apart worden gefactureerd. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Precies zoals het hoort: internet tegen budgetpeijs.
Beste Sannie, Heel erg bedankt voor deze fantastische review. We zijn blij om te horen dat het allemaal gaat zoals het hoort. We wensen u een prettige rest van de week. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Ik heb maandag opnieuw gebelt om te va enwanneer mijn nieuwe modem komt die mij beloofd is. Ik kreeg te horen dat door een fout in het systeem van hun de modem nog niet verst uurd is. Bij het schrijven van dit bericht heb ik de modem nog steeds niet ontvangen, en vind dit erg jammer en vind dit erg lang duren. Ik hoop dat de modem zsm komt
Beste Wilfred, Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend dat u het modem nog steeds niet heeft ontvangen. Het probleem is bij ons bekend en we zorgen ervoor dat het zo spoedig mogelijk alsnog bij u wordt bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
De Draytek modem werkte van geen kanten, reset functie en of andere "kunstgrepen" ten spijt niets werkte. Aan een chatbot heb je dan ook nix! Bereikbaarheid per telefoon was onmogelijk. Dit is de meest ergerlijke ervaring in zeer vele jaren. Ik ben vaardig en deskundig in de automatiesatie / internet / PC. Ik ben overgestapt naar KPN. Ik wil een schade vergoeding vanwege schandelijke nalatigheid en gebrek aan service!
Beste Jack, Heel erg bedankt voor de eerlijke review. Ik begrijp dat het modem wat te wensen heeft overgelaten in uw situatie, dat spijt ons ten zeerste. Wegens uw overstap inmiddels, kan ik u niet assisteren met de oplossing van dit probleem. U kunt wel contact met ons opnemen voor het bespreken van de vergoeding, mocht die nog niet zijn uitgekeerd. Ons telefoonnummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen in verband met uw mindere ervaringen met de bereikbaarheid, dan hebben wij, zoals u ook aangeeft, ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen. We hopen graag iets van u te horen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Router stuk, 2 dagen later nieuwe ontvangen. Top.
Beste Eric, Heel erg bedankt voor de geweldige review. Wat fijn om te horen dat de router snel is vervangen voor u. We wensen u alvast een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Internet niet duur wel betrouwbaar en stabiel. Nooit problemen dus SUPER!
Beste Herman, Heel erg bedankt voor de uitstekende review. We zijn erg blij om te horen dat de problemen niets van zich laten weten bij u! We wensen u alvast een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Onze ervaring: een vlotte en vriendelijke installatie en bij hulpvragen een snel telefonisch contact zonder lange wachttijden.
Beste Bert, Heel erg bedankt voor de positieve review, we zijn erg blij om te horen dat de installatie zo goed is verlopen! We wensen u alvast een prettig weekend. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Ik had graag een positieve review geplaatst, want een aantal jaar geleden verliep het vlekkeloos toen ik ook klant was. Dit jaar is er van alles misgegaan met de installatie en heb ik verschillende keren bijna de hele ochtend met ze aan de telefoon gezeten. Eerst een mevrouw die erg traag was in alles, later gelukkig iemand met wat meer verstand en aanpak. Ondanks de vriendelijkheid en bereidheid, is het probleem nog niet opgelost. Ik wacht nog altijd op een monteur, ook was de overstap datum incorrect waardoor ik een rekening van 2 maanden vooruit moest betalen, dat kon niet gecorrigeerd worden in het systeem, maar pas later worden rechtgezet. Allemaal goed en aardig, maar ik zit met deze maand met de rekening van mijn oude provider en een dubbele van de nieuwe! Ik heb ook nog altijd geen vaste telefoon sinds ruim een maand. Al met al, weet ik niet of de overstap vanwege de goedkopere prijs het waard was.
Beste Ingrid, Heel erg bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Ik kan me erg voorstellen dat deze nieuwe ervaringen verre van gewenst zijn. We zouden graag nogmaals met u naar de situatie willen kijken, gezien u duidelijk aangeeft dat het nog niet is opgelost. Ons telefoonnummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Na gebeld te hebben en het probleem uitgelegd kwam de monteur binnen paar dagen. Internet verbonden met nieuw kastje. Nu maar even afwachten op de dag van overgaan naar nieuwe huis of het ook echt werkt. Kon niet getest worden op dat moment. Maar als herstelwerkzaamheden goed zijn zou super zijn.
Beste E, Bedankt voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat het probleem is opgelost! En we gaan ervan uit dat het na het overgaan ook nog alles werkt. Zo niet, staat onze klantenservice klaar om het probleem voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Het internet en TV ontvangst werken goed. Ik ben minder tevreden over het werk wat de monteur heeft geleverd. Hij heeft het slordig gemaakt en wist niet hoe snel hij weer weg moest zien te komen. Dit had ik zelf ook wel kunnen doen. Dit bedrijf moet betere vaklieden sturen. Budget internet en TV kan ik wel aanbevelen.
Beste W, Bedankt voor de eerlijke review. Jammer om te horen dat de monteur niet netjes is geweest in de afwerking. We zullen de feedback meenemen! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Verlies steeds contact met router als ik weggeweest ben en heb boven geen bereik met router modem op laptop
Beste Frits, Bedankt voor de eerlijke review. Jammer om te horen dat uw wifisignaal bereik niet naar wens is. Mogelijk kunt u het signaal verbeteren door de plaatsing van het modem iets te veranderen. Hiervoor kunt u een kijkje nemen op https://www.budgetthuis.nl/internet/modem/wifi-verbeteren. Hopelijk helpt dit! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Het signaal blijkt minder krachtiger te zijn dan een concurrent. Als voorbeeld het onderstaande. In mijn achtertuin heb ik een camera hangen. Voorheen pakte de camera het signaal van de router. Nu met de huidige provider lukt dat niet. Daarnaast heb ik volgens contract recht op 200 Mbit/sec Dit varieert echter van 40 tot 180 Mbit/sec. Meestal ligt dit rond de 125 Mbit/sec Erg jammer dit! Hiervan is met name sprake als het druk is op de lijn. Hoe dan glasvezel?!....
Beste Michel, Bedankt voor de eerlijke review. Als u sinds u klant bent al uw camera niet kan verbinden, dan is er mogelijk een instelling van het modem die zorgt voor het probleem. Hiervoor kunt u onze klantenservice contacteren, om het aan te laten passen. Hopelijk helpt dit met het probleem! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Beste Nancy, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de diensten naar wens werken! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
3 maanden voor overstap aangevraagd. Ze zijn er nog steeds mee bezig ....
Beste P, Bedankt voor de eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat uw vaste telefoon nog niet werkt. Wij zijn achter de schermen druk bezig met het probleem herstellen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Ik ben goed geholpen
Beste Peter, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).