De ondersteuning nav mijn storingen is goed.
Beste Heidy, Heel erg bedanktvoor uw goede review. Wat fijn dat u goede ondersteuning heeft gekregen bij uw storingen. Daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Goede klantenservice. Goede installatie monteur. Was helaas niet van te voren bekend dat er ook een internetkabel aanwezig moest zijn voor de 2-de TV aansluiting.
Beste Bert, Heel erg bedankt voor de goede review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de klantenservice en de monteur. Mocht u nog verdere ondersteuning nodig hebben bij het aansluiten van de 2e televisie, nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen. U kunt ons een privébericht sturen via Instagram of Facebook, maar wij zijn ook bereikbaar via chat en telefonisch via 020-2055555. Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Goed maar kan altijd beter
Beste meneer/mevrouw Zoetermeer, Bedankt voor uw review en uw feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Spijt
Beste meneer/mevrouw Laurijssen, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u spijt heeft van uw aanmelding. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder om het probleem wat u ervaart op te lossen. Zou u ons alstublieft een privébericht willen sturen via Instagram of Facebook met daarin de omschrijving van het probleem? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Nadat mijn router niet meer functioneerde , werd ik meteen geholpen.
Beste meneer Oudewater, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat u direct bent geholpen en dat uw diensten weer werken. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Sinds juni !!! 2024 doet mijn vaste telefoon het niet. (Tv en internet deden het ook niet, maar dat is inmiddels opgelost) Heel vaak hierover gebeld ( met vaak heel lange wachttijden) Ik word nu automatisch doorgeschakeld van mijn vaste naar mijn mobile telefoon. Ik zou een financiële tegemoetkoming krijgen, ,voor het ongemak, maar tot op heden niets daarvan gezien. Ik ben op jullie advies op glasvezel overgaan, en heb daar kosten voorgemaakt Er worden nu ook nog weer kosten gerekend en automatisch afgeschreven voor het bellen van vast naar mobile.?? De wereld op zijn kop De meeste medewerkers die ik aan de telefoon kreeg waren vriendelijk en vol begrip, en zeiden dat het hun volledige aandacht had.en dat er aan het probleem gewerkt werd. Maar dat een probleem in 9 maanden nog niet opgelost is, is toch niet erg geloofwaardig.
Beste Hannie, Bedankt voor uw uitgebreide review. Wat een vervelende situatie, het spijt ons dat u hierin terecht bent gekomen. De situatie duurt inderdaad echt te lang. Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons alstublieft een privébericht willen sturen via Instagram of Facebook? Wij kunnen dan direct contact met opnemen om de situatie verder te bespreken en op te lossen. Wederom bedankt voor uw geduld en voor uw medewerking. Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Prima ,helpend en beleefdheid
Beste Jacoba, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Altijd tv en internet
Beste Wil, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze diensten. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
De mensen van Budget thuis luisteren goed, waardoor adequate dienstverlening en geen misverstanden. Men informeert zorgvuldig en duidelijk. Heb een paar maal prettig en goed contact gehad.
Beste Erica, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. We zijn daar erg blij mee! Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Meerdere keren met jullie contact gehad. Alle medewerkers vriendelijk en kundig. Werd meegedacht. Snelle levering na bestelling. Ook de monteer die thuis kwam zeer vriendelijk en goede rervice.
Beste Sonja, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze medewerkers en de monteur. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Ik werd adequaat geholpen met het terugsturen van een modem, dat bij mij niet goed werkte voor mijn vaste telefoon.
Beste Henri, Dankuwel voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Zonder enige onderbreking verbonden met het internet van Budget . Alle benodigde apparatuur op tijd geleverd met uitgebreide informatie hoe te handelen ook de monteur heeft gebeld zoals afgesproken. Ik ben zeer tevreden over Budget Internet.
Beste Harry, Dankuwel voor uw mooie beoordeling. We waarderen dit enorm. We zijn blij om te horen dat onze diensten u goed bevallen. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Snel internet. Goed tv beeld. De overstap kon beter verlopen. Ik had alles goed ingestoken maar t signaal was er nog niet op de overstapdatum. Dag erna gebeld en opeens was er wel data verbinding .
Beste Danielle, Bedankt voor de beoordeling. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is als de overstap niet verliep zoals gewenst. Gelukkig werkte het de dag na de overstap wel en kon u sinds toen gebruik maken van snel werkend internet. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Goed opgelost
Beste Yvonne, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat uw probleem goed is opgelost. Mocht er nog eens iets zijn, dan staan we voor u klaar in de klantenservice. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
afgelopen dagen erg traag internet of in de avond geen internet. volgende ochtend lijkt alles weer goed
Beste R.G. Sneek, Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is als het internet de afgelopen dagen traag werkte. Gelukkig werkt het nu weer goed. Mocht dit nog eens voorkomen, dan staan we voor u klaar in de klantenservice om dit voor u op te lossen. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-2055555 (optie 3). Met vriendelijke groet, Budget Internet Webcare
Goed geholpen
Beste meneer Noordwelle, Bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen. Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Helaas overgestapt van KPN naar budget internet en tv. Internet en tv werkt niet. Budget zet het telkens door naar een andere afdeling, waar je vervolgens weer niks van hoort. Een oplossing komen ze niet mee. Aangegeven dat ik op wil zeggen omdat ze geen deugdelijk product/swrvice leveren maar dat kan alleen wanneer ik een afkoopsom betaal. Omdat de bedenktijd verstreken is (Binnen opzegtermijn van KPN was deze al verstreken zonder ooit het te leveren product te kunnen testen) Hoop nog steeds op een oplossing, zodat ik gebruik kan maken waarvoor ik betaal.
Beste Robin, Bedankt voor uw eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat het begin van onze samenwerking niet soepel verloopt. Zou u ons een privébericht kunnen sturen op Facebook of Instagram? Dan kijken we graag mee of we het probleem kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Budget Internet
Dit bedrijf heef totaal klantenservice, sturen je van het kastje naar de muur medewerkers die allemaal naar elkaar wijzen. Enige wat ze willen is contracten verlengen, maar lossen niet eerst problemen op. Goedkoop is duurkoop !!
Beste Raymond, We vinden het vervelend dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We hebben wel een klantenservice en zij werken hard om iedereen te helpen en eventuele problemen op te lossen. Mocht je nog problemen ervaren, wil ik je vragen om ons een privébericht te sturen op Facebook of Instagram, dan kijken we gelijk met je mee! Met vriendelijke groet, Budget Internet
Mijn ervaring met Budget Internet is helaas verre van positief. Het internet werkt vaak niet naar behoren en valt regelmatig uit, soms zelfs meerdere keren per dag. Dit is ontzettend frustrerend, vooral omdat ik vanuit huis werk en betrouwbaar internet essentieel is
Medewerker gesproken, die gaf aan laatste rekening is 35 euro daarna is alles klaar. Toch maar de overstap gestopt. Afkoopsom gekregen Deze gestoneerd Medewerker gesproken Aangeven dat ik niet wil stoppen Nu weer afkoopsom Betaald Modem draait nog Ik wil niet stoppen Overstappen.
Beste Jesse, Bedankt voor uw review. Uit uw review begrijp ik dat er problemen zijn omtrent een overstap die u heeft geannuleerd. We zouden hier graag met u nader op zoek gaan naar een oplossing. Als u contact met ons opneemt via 020 - 20 555 55, dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Met vriendelijke groet, Budget Internet
Ik had voor budget alles in 1 gekozen voor de prijs maar nog belangrijker dat alles gemonteerd zou worden door een installateur. Nu is de monteur geweest op maandag, dezelfde avond werkte de wifi niet voor mijn tv en laptop, ik heb eerst vanalles zelf geprobeerd maar het lukte niet om verbinding te maken, ik heb toen telefonisch contact gehad, een vriendelijke meneer heeft zijn best gedaan om het telefonisch op te lossen maar het lukte niet, er is een week later op donderdag een monteur geweest, ik heb dus 10 dagen geen tv en internet op mijn laptop gehad, toen de monteur weg ging werkte alles goed, maar ik heb nu af en toe wel of geen internet verbinding, op mijn tv lopen sommige zenders vast, met de melding geen internet verbinding terwijl andere zenders het wel doen
Beste Karin, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u problemen ervaart omtrent uw internet en TV, ook na bezoek van de monteur. Dit zouden we graag voor u oplossen. Als u contact met ons opneemt via 020 - 20 555 55, dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Met vriendelijke groet, Budget Alles-In-1
Binnen een week na activering gebeld dat de diensten niet voldoen aan wat er aan mij verkocht is. Graag willen wij dit opzeggen, dit kan voor 380 euro. Schandalig dat als je binnen 7 dagen na activering belt, pas nadat je weet hoe de service en kwaliteit is, niet meer op kan zeggen. Apparatuur van 3/4 jaar oud, televisie verbinding valt iedere keer weg. Na lang aan de telefoon en 7 personen verder, wordt de verbinding zonder pardon verbroken. Bespaar je de problemen en sluit direct bij KPN af. Ook youfone was beter.
Beste Maikel, Bedankt voor de uitgebreide review. We zouden graag onze oprechte excuses willen aanbieden voor hoe uw aanmelding is verlopen. Ik begrijp erg goed dat u bij een slechte ervaring met de apparatuur en diensten overweegt om onze wegen te scheiden. Zou u ons een privébericht kunnen sturen via Facebook of Instagram met uw klantgegevens? Op die manier kunnen we uw situatie direct inzien en ervoor zorgen dat we samen tot een gepaste oplossing komen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dit snel voor u recht te zetten en de situatie op de juiste manier met u af te handelen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-In-1
Nog steeds geen (2 maanden) vaste telefoon...
Beste Timotheus Walta, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u al 2 maanden geen gebruik heeft kunnen maken van de vaste telefonie. Als u contact met ons opneemt via 020 - 20 555 55, dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Met vriendelijke groet, Budget Alles-In-1
Ik heb mobiel afgesloten, wilde ook tv (wifi heb ik al), moest ik ander nummer bellen ipv doorgezet te worden intern. Heb 10min in wacht gestaan en town opgegeven
Beste Angela, Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat wij een andere klantenservice hebben voor onze diensten. Wat ik hieruit begrijp, is dat u al klant bent van Alles-in-1 en een aanpassing wenst te maken aan uw pakket. Dit zou u ook mogelijk kunnen regelen via onze chat of via ons algemene nummer, 020-2055555. Mocht de wacht tijd niet voor u uitkomen, kunt u ons ook bereiken via Facebook messenger of Instagram. Als u gevens achterlaat, kunnen we u assisteren met de aanvraag van TV mocht dit nog gewenst zijn. Groetjes, Budget Alles-In-1
Goede snelle service en afhandeling van de klacht. Nieuw item snel ontvangen
Beste Alfred, Erg bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw klacht. Groetjes, Budget Alles-In-1
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).