Very bad experience

I do not advice anybody to work with this company

Zeer slecht na interne verandering drama geen internet geen tv

Zeer slecht na interne verandering drama geen internet geen tv Zie Google

Hele goede service en hulp gekregen van 1 van jullie medewerksters

Alle lof voor de telefonische hulp

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Nooit storingen

Ben nu ca 6 jaar klant. Nog nooit een storing meegemaakt .bij contacten altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Er werd goed geluisterd en meegedacht.. Vriendelijk telefonisch geholpen.. Ik ben zeer tevreden

Ben tevreden

Tot nu toe ben ik met alles tevreden... Ook als ik met problzit krijg ik antwoord en mensen zijn gedoeldig

Ik ben zeer tevreden

Ik heb weinig problemen alles werkt prima goede service perfect

Fijn geholpen

Oplossingsgericht

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Tot nu toe prima service. Contact gehad ivm niet werkende telefoonlijn. Bleek dat het modem was verouderd, probleemloos nieuw modem toegestuurd gekregen.

Goed contact...snel geholpen...

Alleen maar positief

Vriendelijk personeel, als je ze eindelijk aan de lijn hebt. Weken met de app van KPN, gaat prima en makkelijk.

Super overstap

Ondanks dat telefoon nr niet direct mee was verhuist uiteindelijk toch binnen 3 dagen alsnog eigen telefoons terug! Snelle reactie van helpdesk via telefoon!

super gesprek

super gesprek

Bij een storing goede telefonische ondersteuning ondervonden.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en gewerkt richting oplossing

Snelle hulp

Telefonisch niet bereikbaar. Zeer snelle hulp van de chatbox. Geweldig geholpen.

Prima service..

Nadat ik deze keer niet eindeloos hoefde te wachten werd ik door een hele vriendelijke medewerker met heel veel geduld uitstekend geholpen.

Correct en vriendelijk

Goede uitleg

Wij zijn heel erg blij met de prijs en kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden met de service. De prijs en kwaliteit is top.

Prima hulp van luisterende medewerkers

Geheel naar mijn maatstaven

Snelle service!

Mijn thuis telefoon deed het niet! Gebeld met Budget! Dat was wel even een dingetje! Maar uiteindelijk iemand aan de foon en de volgende dag had ik een nieuw modem in huis

correct en vriendelijk geholpen

Goede hulp bij restten modum

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Internet

Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).