Informatief

Goede overzichten en tips

Tot nog toe, goed!

Ik ben al enkele jaren klant en tot nu toe bevalt Budget Energy goed. Geen klachten.

Duidelijk en goed inzichtelijk

Je kunt snel de gegevens raadplegen

erg tevreden met jullie

Betrouwbaar en 100% Hollande

Betrouwbaar

Voordelig met dynamisch contract

Al 2j dynamische contract. 1e jaar veel goedkoper dan vast contract het laag voor gas altijd onder het vast contract nivo van 1,30. 2e jaar helaas uitschieter in jan/februari tov vast, maar overal toch goedkoper.

correct, netjes, transparant, informatief en meestal competetief.

De app wordt regelmatig bijgewerkt. Een mooie en heel zinvolle optie vind ik de groene stroom prognosen. Goed dat wind en zon hierin apart vermeld worden, zo zie je direct de verschillen en waar ze elkaar aanvullen. het zou mooi zijn als deze informatie ook beschikbaar zou zijn over langere periodes achteraf. Om trends beter te kunnen zien. Contact is eenvoudig, snel,adequaat en ook direct telefonisch mogelijk.

Duidelijke service

Prima service Houden zo

Klantvriendelijk en meedenkend

Goed voorstel gekregen na telefonisch contact.

Geweldige energie bedrijf

Wordt altijd correct geholpen en de tarieven zijn goed

correct

we zijn alweer enige jaren geleden overgegaan naar Budgat Energie na een aantal energie hebben afgenomen van Nedeco nadien zijn we niet achteruit gegaan met de kosten

Snel en goed geregeld

Binnen no time was alles geregeld.

Ik ontvang maandelijks een duidelijk overzicht van het verbruik.

Ik heb tot nu toe een goed gevoel bij Budget Energie. Dat is ook de reden dat ik vorig jaar voor een driejarig vast contract heb gekozen. Ik vertrouw er op dat Budget Energie mij hierin niet teleur zal stellen zodat ik hierna klant kan blijven.

Eenvoudig en goedkoop

!1 telefoontje en alles was geregeld

Prima tijdige informatie.

Altijd nieuwschierig naar de maandelijkse update.

Zolang je betaald is het goed

Ik kan geen commentaar geven omdat ik gewoon energie heb en betaal in de maanden die worden afgeschreven. De app is voor mij voldoende

Goede service.

Ik ben heel tevreden met Budget Energie.

De prijs

Krijg elke maand keurig een afschrift van mijn gebruik

Geen gedoe en geen zorgen

Als iets goed is, moet je niet veranderen is mijn motto. Op het eind van de looptijd even bellen en vakkundig advies.

Duidelijk, goede en snelle communicatie

Al jaren zorgeloos bij Budget Energie vanwege goede prijzen. Maandelijks een duidelijk overzicht betreffende verbruik.

Wij zijn al jaren bij budget en bevalt zeer goed

Is goed

Prima leverancier

Prima leveranciers, alleen de app behoeft nog enige verbeteringen. Zo krijg ik steeds een foutmelding en het zou handig zijn als je gedurende de dag kan kijken wat je verbruik is om zo handiger in te springen op goedkope uren.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.