heel tevreden

alles goed geregeld en wij zijn er blij mee ,voor iedereen een aanrader Budget Energie

Slechte service.

Ik heb sinds maandag 8 september geen TV en Internet gebeld met Budget Energie en daar vertelde zij mij dat de storing in een KPN kast zit op 12 meter van de woning en dat de monteur op 24 september langs komt, daar ging ik niet mee akkoord, de meneer aan de telefoon ging bellen met de afdeling die de storing moet oplossen en het kon op 15 september dus ik ging dan maar akkoord, ik kreeg daarna een email van Budget Energie en daar stond in het werd toch 24 september, ik weer gebeld, een mevrouw aan de telefoon zij ik kan het verplaatsen naar 20 september,ik ging uitleggen dat mij beloofd was op 15 september, waarop zij antwoorde 20 september en anders als ik niet akkoord ging werd het de 24 september. Vandaag weer gebeld en de meneer heeft geprobeerd de afspraak te vervroegen en het wordt nu 19 september, nu ben ik klaar met Budget Energie het bedrijf geeft een hele slechte service, mijn buren hadden hetzelfde probleem die hebben Online als provider en daar werd het binnen 1 dag opgelost, zo hoort het!! Ik ga mijn contract opzeggen zodra het afloopt en wat ik met deze review wil zeggen, neem een provider waar de recensies goed van zijn!!!

Geen problemen met alle Budget Energie handling en naar mijn adres

Zeer tevreden met maandelijksoverzicht en de mogelijkheid om zelf - uiteraard binnen marges - de eigen maandelijkse betaling vasttestellen. Prettig look de gratis stroomkosten van 1200 tot 1700 uur in de zomerweekenden

Zeer prettig

Wordt altijd op de hoogte gehouden van informatie en nieuwigheden!

goede afwerking en berichtgeving

Nooit problemen.

Elke maand een goed vergelijkend overzicht.

Erg duidelijk

Alles loopt perfect en is erg overzichtelijk

Nvt

Nvt

Positief beeld van deze energie leverancier

Recent overgestapt naar Budget Energie. Alles goed verlopen, duidelijke communicatie. Dus ik ga er van uit dat levering van stroom/gas goed blijft verlopen.

Al jaren een betrouwbare partner

Nooit problemen. Relatief goedkoop. Nog geen reden om te wisselen van partner.

Prima energie bedrijf

Wordt goed op de hoogte gehouden

Eigenlijk kan ik nog mening geven, te kort bij Budget Energie.

Maar ik kan wel een mening geven over het overstappen van van mijn eerdere energieleverancier naar Budget Energie en dat is zonder problemen gegaan.

net nieuwe klant tot nu toe prima

Goede service en actie met gratis stroom

Goede informatie via een maandelijks verbruiksoverzicht en een goed werkende app en website waarin je zelf je voorschot kan aanpassen.

mooie actie

In weekend gratis stroom in de middag

korte Tijd goed

Zeer goed en tevreden we hebben geen klachten

Goede opstart en vervolg

Goede ervaring

Goede ervaring met budget energie

pas aangesloten, maar het gaat naar wens

prima info.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.