pas aangesloten, maar het gaat naar wens

prima info.

tot opheden prima, ben net 3 maanden klant

geen

gemakkelijk en correct

gemakkelijk en correct

Met Budget let je op je Budget

Budget doet iets voor de consument en let erop dat de prijzen betaalbaar blijven

Soepele overstap.

Ben wel erg benieuwd of ik bij jullie uiteindelijk goedkoper uit ben voor elektriciteit dan bij Eneco.

Heel prima, bedrijf én medewerkers!

Recent toch weer verlengd, zegt genoeg toch? Alleen mag mijn energierekening wel omlaag, dus ik hoop dat de zomer tot december duurt want het is lastig betalen allemaal!

Goed bedrijf

Ben als klant even weg geweest, maar ben weer terug. belangrijkste reden is hier de goede website om te kunnen volgen hoe je verbruik is. alles is overzichtelijk.

Zeer vertrouwd elke maand een overzicht en de eindafrekening op tijd de eindafrekening en binnen 14 uitbetaling van de voorschot wat ik teveel heb betaald

Afspraken keurig nagekomen

Alles volgens de gedane offerte via VEH afgewerkt.

ik heb nog geen idee

ik ben net twee dagen aangesloten, dus even rustig aan jongens, de site werkt prima dat wel.

Geen gezeur maar alle gegevens op tijd

Zie hierboven.

Convenient

I recently plan to move, and I can switch my address very easily online, I like it!

Een goede energie bedrijf

Altijd iedere maand een duidelijk overzicht van het verbruik

Zeer tevreden over Budget Energie

Al enige jaren abonnee bij Budget Energie en zeer tevreden. Krijg energie tegen voordelig tarief geleverd. Maandelijks mooie en duidelijke overzichten die mijn verbruik vergelijken met een jaar eerder. Waardoor ik nog bewuster met energie omga en ik bij de jaarafrekening iedere keer een mooi bedrag terugkrijg. Ga zo door zou ik zeggen.

Betrouwbaar en goedkoop. Deze aktie van in het weekend gratis stroom is echt geweldig. Bedankt. Groetjes Gesina

Waardeloze internet!

Al meerdere internet providers gehad maar nog nooit zo slecht als budget energie! Steeds valt de verbinding weg (meerdere malen per dag soms) Al nieuw modum gehad maar probleem blijft. En dan alleen te bereiken op kantoor tijden? Baal enorm van dit bedrijf.

Heel fijn dat de vaste klant in het weekend gratis stroom heeftben zeer tevreden.

Heel fijn dat de vaste klant in het weekend gratis stroom heeft, ben zeer tevreden.

Prima energiebedrijf

Geen problemen gehad

korting op service

"Dagelijks kan ik mijn verbruik inzien" (achteraf), nadat ik mijn voorkeuren had ingesteld duurde het van eind juli tot half november voordat het werkte. Kan gebeuren. Drie dagen geleden stapte ik over naar een andere energieleverancier en kan niet meer bij mijn gegevens toen ik nog klant was.

Tevreden

Gewoon goed

Een regelrechte nachtmerrie met een klantonvriendelijk en ondoorzichtig bedrijf.

Sinds december 2022 zijn wij klant bij Budget Energie. Op hun advies betaalden we steeds een laag maandbedrag. Enkele maanden geleden stapten we over op een jaarcontract om van de maandelijkse meterstanden af te zijn. Dat bleek een enorme vergissing. Na afloop ontvingen we vijf tegenstrijdige e-mails met verschillende eindbedragen. De conclusie: we hadden te weinig betaald. We betaalden keurig de gevraagde €1.200. Maar daarna bleven de e-mails komen, met nu absurde bedragen tussen €3.000 en €5.000 — voor een woning van 50m2. We hebben meer dan tien keer gebeld en ruim 15 uur verspild aan gesprekken waarin niemand ons kon uitleggen wat we precies verschuldigd zijn of wat we al betaald hebben. De medewerkers lezen standaardantwoorden voor, luisteren niet en geven geen bruikbare doorverwijzing. Daarbovenop probeerden ze zonder enige toelichting bijna €2.000 automatisch van onze rekening af te schrijven. We overwegen nu juridische stappen. Als het kon, zouden we per direct overstappen. Blijf alsjeblieft uit de buurt van dit bedrijf.

Alles wordt me meegedeeld en elke maand ontvang ik een email met wat ik heb verbruikt. Zo word ik geweldig op de hoogte gehouden in alles. Ga zo door.

Probleemloos

Keurig info op tijd met duidelijke overzichten

Nooit een probleem, alles ging naar wens

Na slechte ervaringen met andere providers is de service en kunde van Budget een zeer prettige verademing

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.