Hi Ferry, bedankt voor je feedback. Graag kijk ik samen met je mee waar ik je kan helpen betreft de app. Zou je ons een privébericht willen sturen via facebook of twitter met je gegevens? Met vriendelijke groeten, Het Budget Energie webcare team.
Beste meneer Jansen, Goed dat ik u vandaag gesproken heb! Ik heb de meterstanden doorgevoerd, de jaarnota is inmiddels ook voor u opgemaakt, deze kunt u terugvinden via uw Mijn Budget-omgeving. Binnen enkele dagen ontvangt u ook een e-mail met de jaarnota. Ik wens u alsnog een prettig weekend toe, Met vriendelijke groet, Erwin, Budget Energie Webcare
Originele beoordeling
Dank voor de vriendelijke woorden en de mooie review! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dank! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dat horen we graag! Dank voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dank voor deze prachtige score! :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hoi Peter, In ieder geval dank voor je geduld én voor het plaatsen van de review. Dat waarderen we zeer! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
De nada! Atenciosamente, Budget Energie Webcare
Thank you very much for your review! Kind regards, Budget Energie Webcare
Fijn dat het foutje hersteld kon worden. Dank voor je review :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Wat goed om te horen, dank voor je review! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hartelijk dank voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent met ons als leverancier. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Beste Jan, Fijn dat je tevreden was met onze hulp, bedankt voor je mooie reactie! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Allereerst hartelijk bedankt voor je reactie! We zijn met elke feedback uiteraard blij. We proberen iedereen zo snel mogelijk te woord te staan, uiteraard, jammer dat je lang moest wachten, en dat er iets misging bij het ontvangen van de welkomstmail. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen, dan kun je altijd contact met ons opnemen, dan sturen we je hem nog een keer toe! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze uitleg! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Goed om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Bram
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze maandelijkse overzichten. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hoi Riccardo, Bedankt voor je positieve feedback, daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Beste Hans, Fijn dat je zo snel en goed geholpen bent! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk. Alles voor thuis gewoon bij één partij. Daarom Budget Thuis. Alles onder 1 dak.