Dank voor je mooie review, Esther. Daar zijn we blij mee :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hi, bedankt voor je mooie en eerlijke review. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hi David, bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hi, bedankt voor je bericht. Wat fijn om te horen dat het vlot geregeld is voor je. De verhoging is om te voorkomen dat je bij de jaarnota moet bijbetalen. Maar goed dat je daar al bewust over bent. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Super bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Wat jammer om te lezen dat je er zo over denkt Lieuwe, wel bedanken we je voor je eerlijke feedback. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Wat je zou kunnen proberen is opnieuw toestemming geven voor het dagelijks laten uitlezen van je meterstanden, dit gebeurt dan namelijk met terugwerkende kracht. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dankjewel Sjoerd! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hoi, wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben of vragen hebben dan kun je ons bellen op 020-2055555 of met ons chatten op onze website. Wel waarderen we je eerlijke feedback enorm, dus dankjewel. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dankjewel! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. We snappen dat je je niet druk wilt maken over energie. We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Verder vallen we je vooral niet lastig. Zonder gedoe dus. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, bieden we sinds kort ook Budget Mobiel en Budget Alles-in-1. Al je energie- en telecomdiensten onder één dak.