Een medewerker kan het verschil maken

Veel problemen gehad met de wisseling naar slimme meters. Door Stedin is dit volstrekt verkeerd afgewikkeld en nog niet opgelost. Na veel gesprekken met Budget Energie merk je dat een medewerker het verschil kan maken en je probleem kan oplossen. Zij dus wel Stedin blijft nog in gebreke daar gaat het proces nog wel even verder en anders maar hoger op.

Mijn ervaren

Mijn ervaren buged eneregie ik heb twee jaat

Goedkoop

Goedkoop en betrouwbaar

Goede en snelle behandeling door de medewerkers

Goede respons op alle vragen en snelle actie om zaken te doen.

Ik zou graag weer terug willen als klant.

Prima prijs en altijd de mogelijkheid om zelf via de app wijzigingen in te voeren

Uitstekend bereikbaar en duidelijke informatie met de perfect werkende app!!!!

Duurde even voordat ik de service afdeling kreeg met doorverbinden maar hij heeft mij super geholpen. Kan niet wachten dat jullie service echt begint aan huis

Prijzen zijn goed

De prijzen zijn goed maar aan de beloofde mededelingen op de app mankeert nog al eens wat, de maand januari is afgelopen en we zouden daar kennen lezen hie we er Voor stonden en een indicatie van het termijn bedrag heb ik ook nog niet gezien, graag een terugkoppeling op mijnreactie

fijn bedrijf om alles ineen te hebben

tot nu toe alles goed geregeld fijn app en duidelijke informatie.

Best goed bezig

Ik zou het liefst meer en beter op week basis mijn gegevens kunnen monitoren:

Mijn ervaring is tweeledig.

Mijn ervaring is was positief voor wat betreft de laatste telefoniste. Zeer negatief voor wat betreft de bereikbaarheid en de voorlaatste telefonistes. Ook uw App deugt van geen kanten. Er werd langzaam een te goed opgebouwd tot bijna 200 euro en dan ineens sta je 100 in de min en moet je bijbetalen. Ik heb de toestemming om mijn slimme meter uit te lezen hierom ingetrokken. Mijn ervaringen waren gematigd positief maar dit door deze ervaring minder geworden. Ik zou graag contact met jullie hebben over deze fake app van jullie die je geheel op het verkeerde been zet.

Budget is niet attent genoeg en onnauwkeurig in contacten met de klant.

Problemen met meterstand doorgeven. De website werkte niet goed. Daarna slechte en zeer goede bijstand van telefonische werknemers.

Tot op heden prima ervaring.

Klachtformulier werd snel en deskundig behandeld.

Lage tarieven

Ze reageren snel als de energie prijzen dalen op de markt

Keurig

Slecht

Mijn ervaring is dat het bedrijf alleen maar omhoog is gegaan,mijn contract was afgelopen bij een andere provider, mijn dochter heeft ook een contract bij jullie dus overgestapt naar budget energie,de prijs is alleen maar omhoog gegaan ik betaal voor mij alleen 322euro ,ik heb de sportschool en diverse clubjes voor de sociale contacten op moeten zeggen en dat op mijn leeftijd van 79jaar ik ben mij eenzaam gaan voelen omdat ik niet de deur uit kan want dat kost geld ik vind het heel erg dat ik dit mee moet maken

Goed geholpen

Ik heb op de chat met iemand gesproken Ging heel goed Ben gerust gesteld Dank daarvoor

Ondanks enorme drukte toch goede service !

Was noodzakelijk tenaamstelling en email adres te veranderen. Zonder medewerking van vorige. BUDGET chat medewerkster heeft mij hierbij uitstekend geholpen.

Nooit problemen met afrekening

Snelle en overzichtelijke doorgave van het maandelijkse verbruik stel ik zeer op prijs.

Alles dudılijk een goed

Professionel

positief

redelijk positief

Zeer tevreden met deze energiemaatschappij en werkt perfect.

Betrouwbare partij!

Makkelijk en eenvoudig diensten aanpassen via de app en als dat even niet lukt prettig contact met klantenservice, realistische prijs voor energie. Wij zijn erg tevreden.

Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Het grootste voordeel vind ik dat budget energie telefonisch bereikbaar is. Hierdoor kun je vragen direct stellen en krijg je meestal het natwoord

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk. Alles voor thuis gewoon bij één partij. Daarom Budget Thuis. Alles onder 1 dak.