Hi Avinash, Bedankt voor je review. Afgelopen maanden is er onderling erg veel contact tussen jou en ons geweest aangaande de termijnbedrag wijzigingen, de openstaande bedragen enzovoort. Als leverancier hebben wij ten tijde van de start van levering het termijnbedrag voor je berekend. Vervolgens heb je deze zelf 9x gewijzigd. Een aantal van deze wijzigingen zijn afgewezen, gezien het feit dat deze bedragen te laag waren ten opzichte van je verbruik. Verder zijn er vanuit onze kant geen wijzigingen geweest ten aanzien van het initiele termijnbedrag bij start van levering. Je geeft aan dat wij geen moeite doen om de klant te bereiken. Wij hebben jou meermaals geprobeerd te bellen, echter kregen wij bij alle belpogingen geen gehoor. Daarbij is er een klachtenproces geweest en hebben wij op al jouw emails gereageerd. De laatste reacties dateren van 7 april, 25 april, 17 mei en 7 juni. Ik vind het dan ook erg jammer om te lezen, dat je dit in je review anders omschrijft. Het restant van de eindnota is op 9 juni op je rekening gestort. Met vriendelijke groet, Danielle, Webcare Budget Thuis
Bedankt voor je review! Wist je dat wij intussen ook de app Budget Thuis hebben? Deze kan je downloaden via de App store of de Google Play Store. Hiermee heb je dagelijks inzicht in je verbruik en meer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat goed om te horen! Dankjewel voor je positieve review :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hey, Als gevolg van een storing bij de netbeheerder hebben wij later de meterstanden voor april en mei ontvangen. Hierdoor konden wij geen verbruiksoverzichten opmaken. Onze excuses hiervoor. Als het goed is heb je deze op 9 juni alsnog met terugwerkende kracht voor april en mei ontvangen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hi Wil, Wat fijn om te horen dat je het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Bedankt voor je positieve review! Als gevolg van een storing bij de netbeheerder hebben wij later dan verwacht de meterstanden doorgekregen voor het opmaken van het verbruiksoverzicht. Onze excuses hiervoor. Als het goed is heb je deze op 9 juni alsnog met terugwerkende kracht voor april en mei ontvangen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor het mooie cijfer :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review en feedback! De zonnepanelen zijn inderdaad op het moment van aanmelding niet meegenomen in het historisch verbruik! Fijn dat het termijnbedrag later nog is aangepast met inachtneming van de zonnepanelen en teruglevering.. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Bedankt voor dit enorm mooie cijfer! Dat is waar we het voor doen :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Dat is waar we voor staan! Bedankt voor je positieve waardering, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hey Simon, Bedankt voor je review en compliment! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hi John, Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Inzicht in je verbruik is altijd belangrijk! Wat fijn dat je deze service zo positief ervaart! Wist je dat wij op het moment ook de Budget Thuis hebben? Deze is te downloaden via de App Store of Google Play Store. Hiermee heb je naast maandelijks inzicht ook dagelijks inzicht in je verbruik :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hey Kees, Bedankt voor het mooie cijfer! Als het goed is heb je het verbruiksoverzicht van april nog met terugwerkende kracht via de mail ontvangen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Bedankt voor het compliment en de review! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat fijn dat je het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren! Dankjewel voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Bedankt voor je positieve woorden! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wauw een 10! Dankjewel hiervoor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Dankjewel voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie webcare
Wauw een 10! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. We snappen dat je je niet druk wilt maken over energie. We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Verder vallen we je vooral niet lastig. Zonder gedoe dus. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, bieden we sinds kort ook Budget Mobiel en Budget Alles-in-1. Al je energie- en telecomdiensten onder één dak.