Vragen worden correct beantwoord

De app en communicatie werken prima

De app en communicatie werken prima

uitstekend

ter zake kundig, helder en snel geholpen

Duidelijk en betrouwbaar.

Steeds goede, actuele en duidelijke informatie. Bij onduidelijkheden volstaat een belletje om een deskundige en vriendelijke medewerker aan de lijn te krijgen voor een uitleg in Jip en Janneke taal.

Fijn geholpen.

Goede uitleg. Mijn contract was afgelopen. Er is mij nu goed uitgelegd hoe nu verder. Wilde graag klant blijven bij jullie. Zit al jaren bij jullie.

Begripvol met volle aandacht voor de klan

Begripvol met volle aandacht voor de klant

telefonische afspraken niet nakomen en geen bevestiging krijgen

Goed gesprek gehad na foutieve meterstanden. Deze zouden gecorrigeerd worden en een bevestiging krijgen. Niet gebeurd en de te hoge meterstanden zijn alsnog in de jaarafrekening meegenomen, waardoor ook de maandelijkse voorschot nota's veel te hoog zijn.

Tevreden

Goede maatschappij...de energie app kan wel wat duidelijker en meer en sneller update zijn

Veel goedkoper dan waar ik vandaan komt

Nog geen ervaring maar het gaat mij €114 per maand schelen. Dus als je dat op jaarbasis uitrekend!

Goede uitleg, ze nam alle tijd . Heel tevreden.

Zeer prettig

Prettig en goede informatie.

Ik heb geen idee hoe ik moet beoordelen.

Ik word voldoende geïnformeerd over mijn verbruik enz.Het verbaast mij,dat op sommige dagen de verwarming uitgestaan heeft en dan toch een groot gebruik laat zien.Hoe kan dat?

tevreden geholpen

mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord ben zeer tevreden

Goede ervaring

Goede ervaring. Alleen vreemd dat mijn nieuwe contract niet kan worden aangepast. Mijn oude contract staat nog steeds vermeld op de site.

Ondanks de drukte ging het contact per chat zeer vlot.

Op de website kon ik mijn termijnbedrag niet verder omlaag krijgen. Doordat ik zeer ruim binnen het Energieplafond blijf en ik redelijk nauwkeurig zelf kan inschatten hoe ik er voor sta, heb ik via de chat contact gekregen met een zeer behulpzame medewerker. Het termijnbedrag werd (na controle);direct gezet op het door mij gevraagde bedrag. Verder heb ik als zeer positief ervaren dat je op de chat precies kunt zien hoeveel wachtenden er nog voor je zijn. Dat maakt het wachten niet heel vervelend.

Zie onder

Ik heb hier al op gereageerd, een 10 in alles !!!!

Tevreden

Ik ben een tevreden klant. Altijd keurig te woord gestaan. Helemaal goed zo

snel en vakkundig te woord gestaan

snel en vriendelijk tewoord gestaan

Alles naar wens

Heel goed klantservice

Ik ben erg blij van diensten van dame Suzanne van de klantafdeling. Zij is erg aardig en proffesioneel bij het uitvoeren van haar diensten.

Overall very satisfied with services

I am satisfied with your services so far. I get clear details on the website Only thing is that it doesn't have English language so I have to translate everything

Goede keuze geweest om over te schakelen naar Buget Energie.

Ik heb in het verleden Budget Energie al eens als leverancier gehad, maar kreeg toen een beter aanbod. Een aantal jaren terug toch weer overgestapt naar Budget Energie door een goed aanbod. Toen het contract was afgelopen opnieuw een contract afgesloten, toen voor drie jaar! Dat loopt pas af in januari 2024. Over tweemaanden ben ik van "het gas af" en heb zonnepanelen. Ik ben nu dus heel blij!!

Een medewerker kan het verschil maken

Veel problemen gehad met de wisseling naar slimme meters. Door Stedin is dit volstrekt verkeerd afgewikkeld en nog niet opgelost. Na veel gesprekken met Budget Energie merk je dat een medewerker het verschil kan maken en je probleem kan oplossen. Zij dus wel Stedin blijft nog in gebreke daar gaat het proces nog wel even verder en anders maar hoger op.

Mijn ervaren

Mijn ervaren buged eneregie ik heb twee jaat

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.