Duidelijkheid

Goed en tevreden

Goed & betrouwbaar

Goed & betrouwbaar

En tevreden

Ik ben nog niet helemaal er uit hoe de app precies werkt, maar dat zoek ik nog uit. Er zijn wat onduidelijkheden.

Goed geregeld

Ervaring is goed. Even afwachten wat de eindafrekening zal gaan worden.

duidelijk en overzichtelijk

nvt

Ben snel geholpen

Prima dat je kunt appen

Eerlijke prijs en kwaliteit

Budget energie vraagt een eerlijke prijs voor energie. Op vergelijk sites bijna altijd de goedkoopste. App en website werken goed en duidelijke verbruiks en kosten overzicht. Zijn zeer tevreden.

zeer tevreden met budget energie.

Energie zuinigheid en zelf opwekken van energie wordt gepropageerd. App is gebruiksvriendelijk en ondersteunt dit proces. Door verkoop van ons huis aan onze dochter , gaat zij over op haar leverancier Vattenfall.

Als je telefonisch overleg of vragen hebt: erg moeilijk bereikbaar

wel erg betrouwbaar

zie onder

Tot nu toe goed , wachten de toekomst af

Budget Energie informeert klanten over verbruik en tarieven

Budget Energie informeert klanten een maand van tevoren over tarieven en na afloop van de maand over het verbruik en de kosten. De tarieven die vooraf waren gecommuniceerd die worden echter niet gebruikt in het kostenoverzicht na afloop van de maand. Dit is verwarrend. Daardoor is het tevens onduidelijk wat nu precies de teruglevering van de zonnepanelen heeft opgeleverd. De tarieven die zijn weliswaar hoog, maar een van de laagste in de markt en Budget Energie komt over als een betrouwbare energieleverancier.

niet best.

Hallo, Vindt het zeer teleurstellend dat ik niet naar tevredenheid ben behandeld ,tot zover geen klachten nu ons energie contract per 29-10-2022 afloopt mag ik het zelf uitzoeken geen enkel nieuw voorstel alleen een ingewikkeld rekensom. Vindt dit zeer jammer. U mag mij hier over bellen kan ik u het uitleggen. Met vriendelijke groet,Riekje Arends

Klant staat centraal

Super klantgericht bedrijf, super handige app pm je verbruik te kunnen volgen

Duidelijk

Super goed

Bevalt mij goed

was erg goed

ik ben tevreden

Nooit problemen en is er een word het opgelost met elkaar te praten

goede bereikbaarheid en overleg naar tevredenheid

Ik heb Budget Energie altijd goed kunnen bereiken en uit kunnen leggen dat mijn gas gebruik o.a. door mijn pelletkachel zeer laag blijft. Ik heb een variabel contract en krijg altijd iedere maand een duidelijk overzicht met de dan geldende prijzen per kub gas enz.

Duidelijke communicatie.

Mooi om maandelijks een mail te ontvangen (ook voor de gas-crisis).

gewoon goed, zoals het hoort !!!!

alles volgens afspraak

geen omkijken naar, dus perfect

zeer positief

een hele goede energie leverancier

de prijs, de mensen achter de desk je word perfect geholpen. ga zo door.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.