Heel tevreden

Ik vind het mooi elke maand een overzicht van het verbruik

Verhuizing snel geregeld

Mijn verhuizing was snel geregeld via de telefonische klantenservice, waarbij er rekening wordt gehouden met een korte tijdsperiode waarin ik twee huizen heb en er op beide adressen wordt geleverd. Het was snel geregeld en de medewerker was vriendelijk.

j

Prijs/ kwaliteit goed...geen problemen. Mijn contract loopt nog even door, maar ik hoop dat er een.oplossing gevonden is voor de enorme stijgingen, tegen de tijd dat deze verloopt. Anders zal het waarschijnlijk moeilijk worden.

Goede hulp

Goedemorgen geholpen

Wij gaan voor goedkoop, met een goede klanten service.

Geen lange wacht tijden als ik bel. Hopelijk worden de prijzen in januari 2023 niet veel hoger, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft.

Is zeer geïnteresseerd

Super geholpen

Ik werd heel goed geholpen !

Goede bedrijf!

Goede bereikbaarheid.

Binnen 2 minuten contact met telefoniste en kon de afspraak rondom het maandbedrag makkelijk maken.

Fijne leverancier!

Fijne leverancier, aanrader! 10+

Prima. Redelijk duidelijk overzicht. Prima service.

Prima hulp aan de telefoon. Onduidelijk maandbedragoverzicht. Salderen per maand via brief aanvragen is echt heel vreemd. Maandelijkse overzichten duidelijk.

Gewoon goed duidelijk

Goeie informatie

Ik heb niets dan lof over Budget Energie.

De contacten via mail of telefoon waren altijd geheel zodanig,dat ik goed als client gezien werd.

Goede tarieven , snelle afhandeling bij vragen en vriendelijke klantenservice

prima ervaring

prima geholpen

Makkelijk en prettig contact electronisch

De maandelijkse rapportage is uitstekend. Je weet dan goed waar je aan toe bent. De vergelijking met dezelfde maand van vorig jaar zegt niet zoveel want de omstandigheden kunnen flink verschillen, temperatuur afwezigheid etc Het zou wel interessant zijn om cumulatieve cijfers te zien in het lopende contractpartner en ook vergelijkingen cumulatief met vorige jaar. Nu doe ik dat zelf handmatig.

Geen lange wachttijden

Het was een goed gesprek

Helemaal goed

Helemaal goed

Chatbox werkt niet

Eerst alle gegevens vragen en dan melden dat er geen medewerkers beschikbaar zijn

Twee keer slecht: Budget Energie én Budget alles-in-1

Budget Energie: Saldering per maand ipv per jaar. Dit is daarnaast zo onzichtbaar mogelijk gemaakt door op de factuur de hoge prijs voor teruglevering te vermelden. Budget alles in 1. Installateur had afspraak op vrijdag jl. tussen 12.00 en 16.00. Heledag vrijgehouden, afspraken afgezegd. Komt om 19:15. Zegt dat hij spullen mist en kan de installatie niet doen. (er komen twee glasvezels binnen, hij zei "de KPN vezel"te gaan gebruiken, maar daar ontbrak de omvormer van en er stond nog geen signaal op. Hij had nog wel een bovenkantje liggen, maar de onderkant moest ik maandag maar gaan vragen die op te sturen. Verder geen installatie gedaan. Op maandag 1 uur 15 met Budget medewerker aan de telefoon. Zijn conclusie was dat de andere vezel gebruikt moest worden. Die was al verbonden met de router (oude situatie) en daar het allemaal "werkte"wilde hij het er bij laten. Ik vreesde dat het nog werkt doordat mijn oude provider het signaal nog niet van de vezel had gehaald. Bovendien was alles nog met mijn oude router verbonden. Die moet ik binnenkort weer inleveren. Kortom weer een nieuwe afspraak gemaakt voor installatie. Weer een middag vrijgepland. Ben benieuwd.

uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, minpunt is wachttijden

heel goed klantenservice

De medewerker was erg aardig en neem haar tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Meedenkend

Laatst gebeld ivm btw teruggave zonnepanelen en erg goed geholpen. Ze denken bij Budget Energie gelukkig met je mee. Ik raad daarom dit bedrijf ook zeer zeker aan.

Goede info en voorlichting

Goed bereikbaar voor vragen. Goede servit

Ik beveel het aan. Om ook internet en tv te nemen. Overstappen wordt geregeld. En installeren is goed zelf te doen.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.