Soepel

Ik hoop alleen dat het nog aangepast wordt

teleurstellend

Bij gas/licht.com ingevuld. BEN kwam er veel belovend uit. Maandbedrag -47 Euro. Bij toezegging Maandbedrag 503 Euro Wijziging aangevraagd. Kon niet. Telefonisch alles uitgelegd. Wijziging kan wel. Dag later. Alles nog eens bekeken. Wordt 503 Euro. Aan het einde van het jaarcontract: Bye Bye Budget Energie. Nooit meer deze organisatorische puinhoop.

DIK TEVREDEN

Ik ben Super Tevreden Over BUDGET ENERGIE als ik jullie bel ,dan word ik altijd vriendelijk te woord gestaan Top Gr J .Baumeister

Goede informatie en duidelijke overzichten.

Duidelijk en vriendelijk

Snelle reactie en direct duidelijk antwoord op de vragen die we stelden.

Ja

Ja

goede service

goede service

Goed geholpen

Heb goed gesprek gehad

tevreden klant

Snel, duidelijke info en uitleg

Goed geholpen

Ik had eerst wat problemen met de website, wat door cookies werd veroorzaakt. Echter de dame op de chat heeft met goed geholpen en ik ben blij dat ik nu gebruik kan maken van Budget Energie

Prima ervaring

Zeer tevreden over informatie,s enz.

Mijn ervaring met Budget

Betrouwbaar, aantrekkelijk geprijsd, goed bereikbaar.

nooit problemen met budget energie gehad (alleen mijn contract verloopt binnenkort)

Begin september loopt mijn contract af, ik hoop als trouwe klant dat ik een gunstige offerte mag ontvangen die ik ook kan betalen. Mvgr. G Wouters

Prima!!!

Vanaf het eerste moment, klant bij jullie. Uitstekend bedrijf!! Zeker aan te bevelen.

Klantvriendelijk

We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat er in de energiemarkt gebeurt.

met respect geholpen

keurige uitleg gekregen betreffende het probleem.

goede gesprek

prima te woord gestaan

Houden zich aan afspraken, zijn goedkoop

Geen problemen, gaat altijd goed. Alleen als ik wat wil vragen, is het moeilijk om in contact te komen, maar als je dan eindelijk iemand aan de lijn hebt, zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam

Tot maart j.l. voor 100% tevreden

Laatste maanden ontbreekt overzicht van mijn gasverbruik. N.a.v. telefoontje mededeling technische problemen? Laatste telefoontje dat in overzicht van juni a.s. het weer zichtbaar is.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

duidelijk en vriendelijk

duidelijk en vriendelijk

Klantvriendelijk en goedkoop

Goede energieprovider

V.w.b. levering elektriciteit geen negatieve ervaringen

Bereikbaarheid kan iets beter maar verder ben ik meer dan tevreden over Budget Energie.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.