Goed bereikbaar en snelle en adequate informatie.

Via Gaslicht de keuze gemaakt. Heel snel daarna alle relevante informatie gekregen. De informatie was compleet en toegankelijk. Een kleine misser : er was geen rekening gehouden met de kort geleden geïnstalleerde zonnepanelen. Overigens binnen enkele dagen opgelost.

Zeer goede ervaringen

Inmiddels naar alle tevredenheid al 5 jaar klant bij Budgetenergie

Eerlijk en oprecht

Eerlijk bedrijf geen smoesjes maar eerlijkheid richting de klant

Correcte en nette afhandeling van zaken

nvt

Geholpen met medewerker digitaal mijn aanvraag behandelt

Vriendelijlk geholpen

Heel fijn geholpen

Prima geholpen

Krijgen maandelijks keurig het verbruik van voorgaande periode ( maand).

Geen problemen gehad.

Ervaring is prima. Maandelijks uitdraai van gebruikte energie. Laatste maand april niet gehad. Vriendelijke meneer aan de tel. gehad I. v.m. het beëindigen van mijn vast contract. Blijf gewoon bij Butget.

Prima geholpen.

Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Prima advies .

Verstrekking informatie duidelijk!

Vriendelijke medewerker aan de lijn. Goed geholpen!

Goeg

Mijn ervaring is zeer goed

Klantgericht en klantvriendelijkheid

Staat iedereen vriendelijk te woord.

goed geholpen!

to the point. geen onzin duidelijk advies

Geen problemen ervaren

Goed informatie, goede prijs.

BudgetEnergie scoort een hoog cijfer!

Persoonlijk contact met BudgetEnergie verloopt naar volle tevredenheid.

Goed contact

Het draait maar om 1 ding bij BudgetEnergie

Nooit maar dan ook nooit meer Budget Energie! De naam doet vermoeden dat het bedrijf er is voor kleine portemonnee maar juist op deze mensen heeft Budget Energie het voorzien. Wat is het geval. Ik krijg een bericht dat ik te laat ben met betalen. U heeft nog 1 dag anders betaalt u €40,- incassokosten op de factuur van €50,- Helaas kan ik morgen niet betalen maar overmorgen wel. Ik bel de klantenservice met de vraag of hier 1 dag uitstel aan kan worden gegeven. Zodat ik de factuur van €50 gewoon kan betalen. War schept mijn verbazing? Dit is niet mogelijk! Ik heb online en 2 keer met de klantenservice gebeld, tot huilens aan toe! Als ik deze €40 incassokosten moet betalen dan kan ik volgende week niet eens boodschappen doen. Blijkbaar heeft BudgetEnergie alles dicht getimmerd. *Via de telefoon kan je nooit met een leidinggevende spreken. Gevraagd waarom maar dat is blijkbaar een regel intern. *Contract is contract *Geen uitstel betaling mogelijk Wat ik me nu afvraag! Waar is de menselijkheid gebleven? Draait het dan bij BudgetEnergie echt alleen om geld? JA! Zoals ik eerder zei de naam doet vermoeden dat de factuurmaatschappij er is voor de kleinere onder ons. Maar juist die mensen pakken ze het hardst met hun bedrijfsbeleid.

wij hebben altijd een goede ervaring met Butget energie en ze zijn vriendelijk

Top ervaring mee

Ben al jaren klant en altijd vriendelijk tewoord gestaan,dit jaar loopt mijn contract af,maar blijf graag klant bij jullie,jullie denken mee met de klant en de wensen,ik wil jullie heel veel s6 wensen en hopelijk hebben jullie niet al teveel hinder van de verhoogde prijzen.fijn weekend groeten nathalie

Goede bedrijf

Dank u veel

heel goed

doen wat ze beloven

ervaring altijd goed

kort en bondige uitleg gekregen

geen klachten en uitstekend te woord gestaan door de klantenservice.

zakelijk zeer snel

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.